Olt. Primăria Slatina are 10 consilieri PSD, 9 PNL și 2 AUR

***Olt. Primăria Slatina are 10 consilieri PSD, 9 PNL și 2 AUR***

Dacă funcția de primar al Slatinei a fost ppierdută de către PSD, în Consiliul Local lucrurile stau cu totul altfel. Astfel că, ptrivit BEJ Olt 10 consilieri PSD, 9 PNL și 2 AUR și-au preluat mandatele pentru perioada 2024-2028.

Marius Oprescu, președintele PSD Olt a declarat jurnaliștilor prezenți la preluarea mandatului de la BEJ că, în ceea ce privește componența CL nu este sigur dacă se va face o alianță cu PNL, lăsându-l pe primarul liberal, Mario de Mezzo să demonstreze ce poate face.

 Acesta a declarat că sunt discuții la nivelul social democraților cu privire la acest aspect: Avem discuții pentru majoritate, întrebarea este, în continuare, dacă trebuie să intrăm cu o majoritate sau trebuie să lăsăm primarul actual să dovedească ce poate, pentru că atunci când Consiliul e de-o parte și primarul este de-o parte, s-ar putea să nu existe un consens și atunci cetățenii să nu vadă fiecare primar ce poate să realizeze. Gândirea nu este definitivă, dar există această întrebare. Așa cum v-am spus, discuții există pentru construirea unei majorități, ea poate exista, dar trebuie să vedem și ce ne dorim în perioada următoare. Nu este definitiv, dar poate fi o variantă de lucru”.

Georgiana Leulescu

Lasă un comentariu