Argeș. Dumitru Voicu, primarul Miceștiului, a comis-o din nou!

primar-micesti-dumitru-voicuDumitru Voicu, primarul localității argeșeni Micești, a revenit din nou în atenția publică cu alte declarații publice jignitoare la adresa românilor.

Aceste declarații s-au petrecut marți 11 septembrie, 2018, când Natalia Intotero, ministrul Românilor de Pretutindeni, a avut o vizită de lucru desfășurată la CJ Argeș, la care au participat, printre alții și primarii argeșeni.

Se pare că doamna ministru a fost ,, urecheată” de primarii prezenți imputându-i-se scandalul de proporții petrecut cu ocazia mitingului de pe 10 august, anul acesta.  Cel care a dat cu ,, mucii în fasole” a fost chiar Dumitru Voicu. Edilul din Micești a criticat și jignit, atât românii care au rămas în țară, dar și pe cei plecați la muncă în străinătate. În România au mai rămas doar bătrânii, beţivii şi puturoşii„, a spus edilul din Micești ( primar PSD din 1992!), adăugând că: „Imaginea negativă a României nu e făcută de românii care au plecat la muncă în străinătate, ci de românii de aici, care primesc bani din străinătate ca să ne denigreze ţara!”.

 Uite cine vorbește de moralitate!
Potrivit presei locale, în mai 2015, Dumitru Voicu, a băgat în spital un un agent al Poliției Locale din Pitești, după ce a dat cu maşina intenționat peste el când acesta i-a arătat că a intrat pe interzis. Eveniment s-a produs chiar în preajma Primăriei Pitești, stârnind furia martorilor cărora nu le venea să creadă ce se întâmplă. În urma acestei acțiuni deliberate, agentul Cristian Bădiţă, s-a ales cu piciorul rupt, fiind internat de urgență la spital pentru acordarea ajutorului necesar. Din păcate, nici până acum, Voicu nu a fost condamnat pentru această faptă.

Un alt scandal pentru care Dumitru Voicu, a intrat în opinia publică a fost acela în care fiica sa Roxana Voicu, consiliera deputatului PSD Cătălin Rădulescu, și-a postat pe o pagină de socializare mai multe fotografii topless, motiv pentru care, în aprilie 2016 a fost concediată.

Dumitru Voicu, cel mai incompetent primar argeșean, dar foarte bogat

În urmă cu doi ani, când făceam un reportaj în această comună, oamenii ne vorbeau cu frică despre trăsnăile lui Mitică Voicu și despre faptul că în cele șase mandate n-a făcut mare lucru. Fiind implicat în tot felul de scandaluri, l-au făcut mai degrabă un om de temut decât unul respectat. Supărați că primarul nu face nimic pentru bunăstarea lor și a localității, unii au prins curaj și au început să-l critice. ,, Dacă avem alimentare cu apă e din cauza faptului că ne-a fost băgată cu japca și nu pentru că primarul ar fi dorit acest lucru! De canalizare nici nu poate fi vorba! Prin localitatea noastră trece o conductă de gaze către Mioveni, însă primarul găsește tot felul de motive pentru a nu ne racorda. În realitate, Voicu are afaceri cu unii care vând lemne de foc și atâta timp cât există păduri în jurul nostru, nu vedem gaze la sobe! D-ale lui Mitică!” ne-a spus cu umor amar un localnic din satul Purcăreni.

De fapt, toți localnicii pe care noi i-am întâlnit nu au avut decât critici la adresa edilului din Micești, sperând din tot sufletul că nu va mai câștiga alegerile, ca în Miceștenii vorbeau și despre fabuloasa avere pe care edilul din Micești ar fi acumulat-o în cele șase mandate. Potrivit declarației de avere, primarul din Micești deține 14 ha de teren agricol, peste 34 ha de pădure, un apartament de 65 mp și o casă de locuit de 120 mp. Primarul din Micești mai deține trei mașini de lux ( SEAT, MAZDA și Suzuki) și un cont gras în bancă în cuantum de 550.370, 97 lei. A dat împrumuturi unor persoane de peste 700.000 lei și două împrumuturi de 100.000 lei achitate deja. Este acționar la două firme care realizează un profit puțin peste 2.000 lei, iar împreună cu soția sa încasează pe an din salarii aproximativ 50.000 lei. Pe numele soției, care lucrează la Dacia Pitești, mai este o firmă de exploatare forestiera, din care câștigă anual 126. 331 lei.

Georgiana Leulescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s