Vâlcea. Rm Vâlcea se  modernizează continuu, iar la Slatina se pun gogoloaie!

Consolidare Rm ValceaÎn comparație cu Slatina, Rm Vâlcea se reinvetează în fiecare zi. Primarul Mircia Gutău, alături de viceprimarii Carmen Preda și Eusebiu Vețeleanu,  sunt tot timpul în acțiune, inaugurând câte un obiectiv ales împreună cu consilierii locali.

De curând, Parcul Rotary, din zona Libertății, a fost reabilitat complet și, totodată au început lucrările de amenajare a bretelelor rutiere care vor face legătura între parcul rotaru veteleanuBulevardul Tineretului și podul Tudor Vladimirescu.,, Este una dintre cele mai importante lucrări, care va duce la fluidizarea traficului rutier în municipiul Râmnicu Vâlcea. Datorită unei bune organizări, lucrarea începe cu 3 luni mai devreme decât era preconizat și va fi gata în luna martie a anului 2020.” spune viceprimarul Eusebiu Vețeleanu.

gogoloaiele lui Emil Moț Tot de ceva timp, sigurele realizări ale lui Emil Moț la Slatina, niște gogoloaie din ciment, au apărut fix la trecerile de pietoni pe străzile principale.

Săptămâna trecută, primarul Mircia Gutău și cei doi viceprimari ai municipiului ai inaugurat o lucrare de mare anvergură după ce s-au finalizat lucrările de consolidare a malului pe Intrarea Cetățuia. Aici s-a construit un zid de sprijin de aproximativ 1,5 metri înălțime, bine ancorat în pământ, pe o lungime totală de 268 m, cu o înălțime de 0.8 – 1.4 m și o grosime de 30-50 cm, prevăzut cu o talpă de susținere la adâncimea de 1 m, strada a fost lărgită cu aproximativ 2 metri pe anumite 43654250_1919000098136672_121464475449556992_n.jpgporțiuni astfel încât traficul auto se poate desfășura acum în condiții normale. Totodată s-a realizat și umplerea cu balast a spațiului din spatele zidului pentru drenarea apelor.

Pentru locuitorii din această zonă este o lucrare așteptată de foarte mult timp și sunt bucuroși că echipa managerială a municipalității condusă de Mircia Gutău  reușește să facă lucruri extraordinare în timp scurt, în toate zonele orașului. Oamenii își  mai doresc și regularizarea pârâului Cetățuia, astfel ca biserica – monument cu același nume să fie pusă cu adevărat în valoare.

Georgiana Raicu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s