Olt. Seniorii liberali au petrecut o seară de neuitat

DSC_0287 Pensionarii liberali au petrecut împreună, joia trecută Ziua Persoanelor Vârstnice, zi  devansată din cauza Referendumului. Petrecerea organizată la un restaurant din Slatina, a fost coordonată de președintele Persoanele de Vârsta a Treia din cadrul PNL Olt, Ștefan Văduva, care a invitat nu numai membrii de partid dar și simpatizanții liberali.

Printre muzică și dans,  Ștefan Văduva a pus al punct și câteva strategii politice pentru ca partidul să își recapete vigoarea de altă dată, iar ei să fie exemplul de urmat pentru cei tineri.

Petrecerea a fost condimentată cu melodii populare dar și ușoare, specifice anilor `70 -`80, atunci când venerabilii domni și doamne, erau în floarea vârstei și umpleau ringurile de dans din Căminele Culturale de la sate, sau orașe. Mulți dintre ei, așa și-au cunoscut partenerii cu care mai apoi s-au căsătorit, au avut copii, iar acum se mândresc cu nepoței.

 Seniorilor  liberalii li s-au alăturat și președintele PNL Liviu Voiculescu, Luminița Popescu președinta OFL Olt și Viorica Ceoarec, președinta interimară a OFL Slatina, împreună cu membrii birourilor, dar și președinții organizațiilor locale din localitățile limitrofe Slatinei.
Georgiana Leulescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s