Olt.,,Toamna Romanaților” vine din nou la Caracal

toamna caracalUn mega spectacol desfășurat pe platoul din fața Primăriei Caracal, a însoțit pe parcursul a trei zile, în perioada 19-21octombrie, festivalul anual dedicat producătorilor agricoli din zona de sud a județului Olt, dar și celor care își doresc să umple cămara pentru iarna ce urmează. Pe lângă toate aceste surprize, vor fi prezenți zeci de comercianți veniți din toate colturile țării, ce va vor oferi cele mai gustoase preparate, must proaspăt stors, fructe, dulciuri și dulcețuri, cărnuri aromate, un tezaur de bunătăți culinare. Nu vor lipsi nici meșterii populari prezenți de fiecare dată la astfel de evenimente, cu minunate exponate lucrate manual, artizanat de Corund, ceramica, hand-made, produse textile, marochinărie, etc.

Mustul parfumat a curs din teascurile producătorilor viticoli din belșug, iar

toamna-romanatilor-

pofticioșii l-au gustat din plin cu o pastramă, mici și alte specialități culinare dar și s-au delectat cu spectacole muzicale oferite de numeroși interpreți de muzică populară și ușoară, care au urcat, rând pe rând, pe scena amplasată în Piața Victoriei: Compact, Marcela Fota, Georgel Nucă, Diana Vasian, Alessia, Ovidiu Homorodean, Ionuț Andraș, Leonard Petcu, Delia Barbu, Doddy, etc.
Așadar, Festivalul ,, Toamna Romanaților” a debutat 19 Octombrie, cu un spectacol folcloric deosebit alături de frumoasa si îndrăgita interpreta Delia Barbu și binecunoscutul artist Leonard Petcu ale căror melodii au încins atmosfera, seara fiind încheiată cu un Super Show DODDY.
Compact-Medias-2018-5A doua zi, sâmbătă,  20 octombrie, petrecerea a continuat o seara pur  românească în cinstea Centenarului Unirii, alături de talentații ION DE ROMANIA – Ionuț Andras și Ovidiu Homorodean, iar ALESSIA a  încântat publicul până noaptea târziu, chiar dacă timpul nu a fost chiar așa de prietenos.

Ultima zi de festival, duminică 21 Octombrie, caracalenii au petrecut în compania unui spectacol folcloric deosebit susținut de Marcela Fota și Georgel Nuca încheindu-se   cu un recital de excepție al trupei COMPACT.

Festivalului „Toamna Romanaților”, un eveniment devenit tradiție, a fost organizat și  susținut și de această dată de  Primăria municipiului Caracal și Consiliul Local .

Georgiana Raicu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s