Olt.  ,,Moșule, am fost cuminte!”- spectacol organizat de Sf Nicolae

    hqdefaultTeleviziunea VGtv Regional, va organiza, vineri 7 decembrie a.c., o petrecere de zile mari dedicată celor ce își sărbătoresc ziua de Sf Nicolae, dar și tuturor copiilor care vor participa la minispectacolul cu titlul ,, Moșule, am fost cuminte!”.

Printre invitații speciali se vor număra și Ansamblul ,,Zestrea Poboranilor” de la Poboru, coordonați de coregraful Ana Mirela Răduleanu. Ansamblul a fost înființat în primăvara acestui an, iar membrii lui foarte buni dansatori, dar și interpreți, abordând cele mai sofisticate dansuri și melodii populare și în scurt timp vor deveni unii dintre cei mai buni artiști populari din județ.

vgtv regional

De asemenea, o altă surpriză oferită de VGtv Regional va fi Andreea Amza (foto), elevă la Școala Populară de Artă, care va interpreta mai multe melodii patriotice dar și populare, surorile Deea și Dalia Iotu care vor delecta publicul cu un monolog și, respectiv o poezie de sezon.

DSC_0095

Vor mai fi și alte surprize, însă toate la timpul lor!

Evenimentul va avea loc la Restaurantul ,, Berta & Familly” din Slatina ( Fostul Han Cireașov)  iar meniul pentru adulți va fi de 100 de persoană și va consta într-un aperitiv bogat, iar felul principal va fi alcătuit din carne de porc la cuptor,  miel și pui la proțap stropite din plin cu vin de calitate, sucuri, cafea și fructe.

Muzica și voia bună va fi întreținută de formația Acustic și Livia Tudose de la Drăgășani.

 

 

 

Rezervări la tel. 0768722734, sau direct la sediul restaurantului Berta & Familly, din Slatina.

Mos-Nicolae-duce-daruri-la-copii Mulțumim sponsorilor TMK Artrom SA și Electrocarbon SA pentru ajutorul acordat VGtv Regional!
Georgiana Raicu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s