Prognoza meteo 26 noiembrie-2 decembrie

vremeaVremea în această săptămâna va avea episoade de ger, ninsori abundente și viscol. Meteorologii anunță temperaturi minime de – 14, – 15 grade Celsius.

Vremea se anunță extrem de capricioasă. Atmosfera intră într-un proces de răcire în toată țara. Sunt așteptate temperaturi minime și ninsori în București, dar și la munte.

În Capitală, temperaturile maxime se vor încadra, pe timpul zilei, între 9 și 0 grade Celsius. Luni și marți sunt așteptate ploi. Temperaturile scad mult mai ales pe perioada nopții. Valorile minime vor atinge și -9 grade Celsius. Nopțile vor fi preponderent geroase.

Vremea la munte va avea episoade de ger și viscol. Primele zile din săptămână sunt DSC_0112caracterizate de ploi pe timpul zilei și frig pe timpul nopții. De miercuri încolo sunt așteptate ninsori abundente pe timpul zilei și ger pe timpul nopții. Temperaturile ziua se vor încadra între 11 și 0 grade Celsius, iar pe timpul nopții între 2 și -14 grade Celsius.

Valorile termice se vor situa sub cele normale în toate regiunile, cu o abatere negativă mai pronunțată în partea de est a țării.

Cantitățile de precipitații estimate a se înregistra în acest interval vor fi excedentare în cea mai mare parte a teritoriului, excedent ce va fi mai pronunțat în extremitatea de sud-vest și de sud-est a țării.

(Sursa: Antena1.ro)

–––––––––––––––––––––––

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s