Vâlcea.,,Certificate de adopție” oferite după plantarea a 100 de stejari

plantare 2Un eveniment de mare anvergură cu conotații patriotice s-a desfășurat în orașul Horezu pe platoul ,, Trei Stejari” , unde autoritățile județene au participat la plantarea a 100 de stejari în cinstea Centenarului Unirii, puieți puși la dispoziție de către  Gheorghe Mihăilescu, directorul general Romsilva.

Printre autoritățile prezente la această acțiune am aminti pe ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș, Marin Florian, prefectul de Vâlcea, subprefectul Aurora Gherghina și președintele CJ, Costi Rădulescu.

,,Se spune că fiecare dintre noi e bine, ca în timpul vieții, să plantăm cel puțin un plantare pomi valceapom.
Astăzi, răspunzând invitației directorului general al Romsilva domnul Gheorghe Mihăilescu, am participat începând cu ora 14.00 la Horezu, pe platoul de lângă „Trei stejari”, la o activitate dedicată Centenarului Marii Uniri ,constând în plantarea 100 de stejari în cinstea marelui eveniment naţional.
Au fost prezenți la acțiune, alături de cei 100 de copii și adolescenți prezenți şi au plantat câte un puiet de stejar, ministrul Apelor și Pădurilor, domnul Ioan Deneș, președintele Consiliului Județean Vâlcea, domnul Constantin Rădulescu, subprefectul județului Vâlcea, doamna Aurora Gherghina. În mod simbolic, fiecare dintre cei prezenți au primit câte un Certificat de adopție, care conferă calitatea de părinte adoptiv al stejarului plantat și

certif de adoptie

oferă coordonatele GPS ale pomului respectiv.
Sincere 
felicitări domnului director general al Romsilva, Gheorghe Mihăilescu ca și primarului orașului Horezu, domnul Nicolae Sardarescu pentru o extrem de reușită manifestare de suflet!” a declarat prefectul Marin Florian.

Georgiana Raicu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s