Vâlcea. În prag de sărbători, la Perișani s-a finalizat consolidarea unui drum

Ion Sandu, primar perisaniPrimarul de la Preișani, Sandu Ion ( foto), nu ratează nicio secundă în a-și duce la îndeplinire proiectele  pe care și le-a propus în acest mandat.  Uneori primarul a fost împiedicat chiar de instituțiile sau oamenii care ar fi trebuit să îl ajute. În ciuda tuturor opreliștilor, edilul din Perișani a găsit soluțiile rezolvării oricărei probleme. ·

,,Astăzi ( 26 noiembrie- n.r), pentru Țara Loviștei s-a scris actul de renaștere (refacere ) a infrastructurii rutiere pentru vestitul drum rău DN 7 D, în opinia mea, este cel mai important eveniment al ultimilor 15 ani al acestei zone, deie Domnul să fie de bun augur, mulțumesc și-l felicit pe domnul Costi Rădulescu perisani 3președintele Consiliului Județean Vâlcea, pentru respectarea promisiunii făcute de a supune votului consilierilor județeni de transformarea drumului național DN 7 D și aducerea sa în drum județean DJ 703 H, felicit pe toți cei 32 de consilieri județeni că au votat fără nicio împotrivire sau abținere acest proiect de hotărâre. Să nu se creadă că din acest moment se va și asfalta acest drum, nu, va mai fi nevoie de ceva așteptare dar nu de 15 ani, în următorii 2-3 ani putem spera la asfaltarea câtorva kilometri pentru că dacă nu se vor găsi resurse financiare tot greu o să fie, totuși va fi mai bine decât sub administrarea CNAIR căci, de fiecare dată când le trimiteam solicitări sau mergeam personal la București răspunsul era unul singur, NU NE INTERESEAZĂ ACEST DRUM.” A ținut să precizeze Ion Sandu.

perisani 2Zilele trecute, primarul anunțase că au fost finalizate lucrările de consolidare a drumului „Sub Plescioară”, din satul Spinu, iar în primăvara anului viitor, îndată ce vremea o va permite va începe asfaltarea pe acest sector de drum. ,,La vară se va inaugura punerea în funcțiune a celui mai scurt drum către Rm. Vâlcea, drumul Groși care scurtează distanța cu 22 km pe sensul de mers, cel ce va oferi posibilitatea șoferilor de autovehicule să evite aglomerația sau ambuteiajele de pe Valea Oltului, de fiecare dată, când dorește. Până la acel moment vă vom ține la curent cu stadiul lucrărilor aflate în prim proces de execuție.

Reamintim că este vorba de un proiect de investiție derulat prin finanțare perisanieuropeană Măsura 7.2, valoarea lucrărilor este de 8,1 milioane lei cu TVA inclus adică 81 miliarde lei vechi, incluzând și drumul forestier din satul Poiana ce duce la Gospodăria de apă de la Cabana Miei. Înainte de a se asfalta acest drum este necesară construirea a multor ziduri de consolidare pentru că tronsonul de 5 km trece printr-o zonă cu multe alunecări de teren. ” a conchis Ion Sandu, primarul din Perișani.

Georgiana Raicu

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s