Argeș. Argeșenii prezenți la sărbătorirea centenarului de la Alba Iulia

ansamblu Barla la AuceanSâmbătă, 1 decembrie 2018, la inițiativa primarului Gheorghe Voicu și lui Florin Gelcă, Ansamblul Folcloric ,, Floricica” din  localitatea a prezentat un program artistic deosebit într-un cadru mai puțin obișnuit. Așa că frumoșii artiști populari din Bârla au dat o  reprezentație de zile mari la supermaketul Auchan din Pitești, unde toți cei care au fost la cumpărături s-au putut bucura de o sărbătoare românească adevărată. Ansamblul a fost condus de directorul Căminului Cultural Bârla,  Nae Ionescu.arges 2

Tot cu ocazia Centenarului Marii Uniri, localitatea argeșeană  Bârla a fost reprezentată la Alba Iulia de primarul localității Voicu Gheorghe, alături de alți primari și consilieri liberali argeșeni unioniști.
Din delegația liberalilor argeșeni, formată din 100 de persoane, au mai facut parte și primarul PNL al localității Poienarii de Argeș, Dragos Boncea, consilierul PNL, al localității Vitomiresti-Olt, Doru Boștină, omul de afaceri, Dan Vasile precum și primarul localității Corbi, Virgil Baciu.

corbi. arges

S-au alăturat, de asemenea, si reprezentanți ai localităților din Republica Moldova, d-na primar Elena Esanu  din Coscalia și Anatol Doibani, primar al localității Baimaclia.

Georgiana Raicu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s