Olt. Gala premiilor celor mai buni elevi și dascălilor lor

Lili CarsteaPeste 450 de elevi cu rezultate școlare foarte bune au fost premiați și în acest an la Gala Excelenței în Educație pentru elevii și profesorii îndrumători. Premiile s-au adresat deopotrivă elevilor cât și dascălilor care i-au ajutat să atingă această performanță, obținând rezultate deosebite la Olimpiadele naționale și internaționale în anul școlar 2017-2018.

Această gală a fost organizată de Consiliul Județean Olt și Inspectoratul Școlar Județean Olt și primăria Slatina, marți 11 decembrie a.c., desfășurată  în sala de spectacole a Palatului Copiilor „Adrian Băran” din Slatina. Cu acest prilej, nu mai puți de 455 de elevi și profesori olteni, care au obținut rezultate la fazele județene ale olimpiadelor,  au primit tot atâtea premii din autorităților județene.

**********************************************************

Cu prilejul sărbătoririi Crăciunului și Noului An, doresc tuturor locuitorilor din Ion Dumitru, primar Albota Argeș,comuna Izvoarele Olt, familiilor lor multă sănătate, bucurii, pace și prosperitate.

 Crăciun Fericit și La mulți ani!

Primar  Florian Constantin Izvoare, Olt

***********************************************************

Printre oficialitățile prezente am putea enumera pe Marius Oprescu, președintele CJ Olt, cei doi vicepreședinți Ioan Ciugulea și Virgil Delureanu, Adriana Bărbulete, șeful ISJ Olt și cei doi adjuncți ai săi, Mariana Gheorghe și Florica Grecu, precum și directorii și profesori ai unor unități de învățământ premiate.

Gazda evenimentului, Adrian Bărbulete, șeful ISJ Olt, a ținut să mulțumească tuturor premianților pentru  rezultatele lor, Consiliului Județean Olt, pentru ajutorul financiar acordat  și mai ale pentru faptul că se preocupă să găsească resurse necesare pentru a-i premia pe cei ce fac cinste județului.

gala profesori.jpgCuvinte de laudă și mulțumire pentru toți premianții a avut și președintele CJ Olt, Marius Oprescu: „Doamnelor și domnilor profesori, vă felicit pentru rezultatele obținute cu multă muncă din partea elevilor, cu multă dăruire din partea profesorilor și cu sacrificiu și înțelegere din partea părinților. Cum am spus-o și altădată, aceasta este rețeta succesului: implicarea tuturor factorilor în procesul educațional, elevi, profesori, părinți. Așa cum ne-am obișnuit în fiecare an, ne-am obișnuit să ne întâlnim în acest cadru festiv și a devenit deja o tradiție premierea performanțelor școlare, premierea succeselor și a rezultatelor de excepție!” a spus șeful executivului oltean.

***********************************************************

Ancuța Gabriela- Mariana, primar Icoana, OltSfintele sărbători de iarnă, Nașterea Domnului Iisus Hristos și sosirea unui Nou An să vă aducă pace și belșug în case, prosperitate și vise împlinite, mult noroc și bucurii împreună cu cei dragi! Crăciun magic și La mulți ani!

 Ionel Mirea, primar Crâmpoia Olt

**************************************************************

Pentru această gală au fost folosiți  184.200 lei, din bugetul propriu al Consiliului Județean Olt și au fost înmânate celor 445 de premianți, 266 de elevi olimpici și 179 de profesori îndrumători.

,,Mulțumim Consiliului Județean Olt , I.S.J. Olt pentru recunoașterea meritelor! Acum, când magia sărbătorilor ne-a cuprins pe toți, vă doresc pace în suflet ,bucurie fără margini ,sănătate cât cuprinde și credință în bine” a transmis prof. Elena Cârstea, unul dintre cadrele didactice premiate.

Georgiana Raicu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s