Vâlcea. Primarii din trei localități felicitați de prefect

prefect valceaPrefectul județului Vâlcea, Florian Marin a ținut să felicite primarii din localitățile Vaideeni, Bărbătești și Perișani pentru implicarea rapidă în rezolvarea  întreruperii energiei electrice din aceste localități, chiar dacă poziția lor nu este facilă.

,,Doresc să le mulțumesc ,atât reprezentanților presei prezenți la activitate, cât și primarilor din localitățile Bărbătești, Vaideeni și Perișani, respectiv Constantin Banacu, Daniel Băluță Achim și Ion Sandu, pentru intervențiile pertinente și problemele semnalate,pe linia alimentării cu energie electrică a localităților pe care le conduc.

Totodată, am solicitat conducerii CEZ Distribuție Oltenia, ca în perioada retele cezurmătoare să remedieze toate deficiențele prezentate și constatate, în așa fel încât să nu se mai repete situația de la finele anului trecut.”

Este vorba de problemele apărute la furnizarea energiei electrice în urma căderilor de zăpadă în luna decembrie a anului trecut pe raza județului Vâlcea. Prefectul spune că: ,, Au existat o serie de disfuncționalități la remedierea defecțiunilor de la rețelele electrice,care au generat întreruperi de energie electrică,pe durate mari de timp,de 3-4 zile,atât pentru consumatorii colectivi cât și pentru cei casnici. La data respectivă. edilii localităților au semnalat o serie de probleme în activitatea CEZ Distribuție Oltenia, în județul nostru,pornind de la situații în care nu prelua nimeni apelurile în call-center-ul societății, continuând cu numărul scăzut de echipaje de intervenție, precum și pe alocuri cu intervenția greoaie a persoanelor deplasate la evenimente,ceea ce a creat evidente nemulțumiri în rândul populației județului.”
sala sedita prefectura valceaDiscuțiile pe această temă au avut loc la Prefectura Vâlcea în cadrul unei ședințe extraordinare, în prezența subprefectului Aurora Gherghina, fiind invitați reprezentanții Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Vâlcea și  operatorul de distribuție a energiei electrice în județul Vâlcea, respectiv Distribuție Oltenia SA, pentru remedierea avariilor colective înregistrate în rețelele de joasă, medie și înaltă tensiune. Au fost prezenți și au oferit explicații în cadrul CJSU, Ion Dobrescu-președinte al Directoratului Distribuție Oltenia și Constantin Stoian-șef serviciu Managementul Activelor și Dezvoltare în cadrul CEZ Distribuție Oltenia.

Georgiana Raicu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s