PNȚCD. Scrisoare deschisă către Mircia Gutău, primarul Râmnicului

mircia gutăuDomnule Primar Mircia Gutău din Rm Vâlcea,

În calitate de vicepreședinte al PNȚCD, sunt uimit de hotărârea consiliului local în legătura cu statutul juridic al sediului PNTCD din localitatea pe care o păstoriți. în instabilitatea climatului politic actual, constat ca țărăniștii au fost și sunt tratați ca portari la ușa politicului din România. În acest context, dorim sincer, să fim noi înșine, dar nu în izolare de alții. Impactul formalismului politic și administrativ, explică comportamentul unui conducător ce poate avea practici sinistre atunci când decide după bunul plac și eșuează inevitabil și ridicol.slide-3.jpg

gheorghe duduiala

Povestea asta cu sediile partidelor politice nerevendicate de nu știu ce moștenitori sau ca funcționari care se încurcă în hărți și cineva dorește din acest motiv să schimbe o locație, este atât de umflată, încât se sparge. Atâta vreme cât nu există respect față de seama valorilor politice stabilite istoric în rândul partidelor, apare inevitabil anarhia. Până la urmă tot masele dau măsura conducătorilor, iar dvs. dacă trăiți, apreciați și îmbrățișați valorile creștine și credeți că există Dumnezeu, chiar dacă nu-l vedeți, atunci vă rog să decideți în numele, și numai în numele adevărului. 

Nu cred ca trebuie să ai studii la Sorbona ca să înțelegi astăzi lăcomia unora și acțiunile lor meschine prin care se comporta ca un câine care mușca pe oricine pentru a obține orice și în orice condiții. Nu vă lăsați intimidat sau impresionat de indivizi care fac azi din ipocrizie chiar și artă rafinată și vă rog să aveți în vedere esența fiecărui lucru care ține de o decizie corecta cu privire la anularea sau reclamarea dreptului de posesiune a sediului PNTCD din Vâlcea.

Cu respect și prețuire deosebită!

Gheorghe Duduială, Vicepreședinte PNTCD,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s