Argeș. Primarul Piteștiului, Cornel Ionică, iese la atac!

Cornel Ionica- pprimar pitesti Argeș. Primarul Piteștiului, Cornel Ionică, iese la atac!

Pe 8 octombrie, presa argeșeană consemna faptul că  Înalta Curte de Justiţie şi Casaţie a decis că edilul Piteştiului, Cornel Ionică, a pierdut procesul cu Agenţia Naţională de Integritate, motiv pentru care nu va mai putea fi primar al Piteştiului. Primarul este acuzat că ar fi prelungit ilegal un contract de asociere între Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Piteşti şi S.C. D&D General Invest SRL, la care fostul său ginere era unic administrator.

Piteștenii s-au bucurat la auzul acestor vești, însă cu toate că prefectul Emilian Dragnea a avut la dispoziție maxim șase luni să emită ordinul de încetare a mandatului, acest lucru nu s-a întâmplat până acum, așa cum s-a întâmplat în cazul primarului Ștefan Benone,  din localitatea Aninoasa.  Și chiar dacă prefectul ar emite un astfel de ordin, Ionică va contesta decizia, iar procesul s-ar putea până la finele mandatului.

Și cum opinia publică nu ratează nici un moment de a-l bănui de cele mai rele intenții atunci când anunță că administrația locală vrea să modernizeze sau să construiască ceva, Ionică se jură, ca în cazul modernizării piațetei din fața primăriei, că nu face nimic ilegal. Pentru a le demonstra bunele sale intenții, acesta li s-a adresat printr-o scrisoare deschisă postată pe pagina sa de socializare:

,,Stimați piteșteni,
Sunt dezamăgit dar nu pot sa spun “ surprins” de modul in care unii așa ziși ziariști înțeleg sa facă presa, fiind supuși unor scopuri pe care nu le cunosc, pot sa le bănuiesc dar oricum nu au legătura cu reflectarea corecta a realității și adevărului.
Pe site-ul “ePitesti.ro “ în data de 16.01.2018 a apărut articolul cu titlul “ Alți bani, alta distracție! Schimbare în Piața Primăriei”.
Având o altă opinie decât cea prezentată in articolul, tendențios ca de obicei, am răspuns, ca orice cititor, cu un comentariu postat pe site- un onorabilei publicații astăzi 17.01.2018.
Am avut surpriza ca în câteva minute ( foarte puține ) comentariul meu să dispară, fiind șters de “ Ziariștii” care administrează acest site și de aceea îmi rezerv dreptul să postez același răspuns aici.
“ Da, la traficul intens atât pietonal dar și rutier, în situații speciale și mai ales datorită faptului ca lucrarea a ieșit din garanție în anul 2009, ca la orice obiectiv Piața Primăriei a fost supusă unor operații de întreținere, așa cum se procedează în toate situațiile .
Ca urmare a acestui fapt și datorită deteriorărilor apărute la pavajul piațetei, aceasta se va reabilita conform prevederilor legale și potrivit soluțiilor tehnice propuse de proiectanții de specialitate.
Scrieți ca să va băgați în seama, ca să va continuați campania de dezinformare pe care ați început-o, fără nici o legătură cu prevederile legale și cu realitatea “
și-a formulat edilul Piteștiului, pledoaria în fața celor care i-au acordat încredea pentru funcția de primar.

Georgiana Raicu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s