Vâlcea. Prefectul Marin Florian va ține audiențe în în teritoriu

Marin FlorianVâlcea. Prefectul Marin Florian va ține audiențe în în teritoriu

O ideea extraordinară i-a venit prefectului de Vâlcea, Marin Florian, idee din care ar trebui să se inspire toți reprezentații Guvernului în teritoriu. Prefectul vâlcean încearcă să găsească soluții simple și la îndemâna oricui pentru a rezolva problemele cetățenilor.

Asemeni lui A.I. Cuza, acesta a constatat că unii oameni se află în imposibilitatea de a se deplasa către Instituția Prefectului la Rm Vâlcea, sau că fac eforturi foarte mari pentru a ajunge în audiențe. Așa că, împreună cu reprezentanții prefecturii, se va deplasa în patru orașe din județ, respectiv Drăgășani, Horezu, Bălcești și Brezoi,  fiecare în câte o zi din săptămână, spre a ține audiențele pentru localitățile arondate orașului respectiv.

,,În zilele de audiențe de la sediul Instituției Prefectului am observat faptul că un sedinta pref valcenumăr mare de locuitori ai județului se deplasează din localități aflate la mare distanță de municipiul reședință de județ.
Spre a le veni în întâmpinare și a rezolva mai rapid problemele ridicate de către aceștia, în urma unor discuții pe care le-am purtat în această săptămână cu șefii de serviciu din cadrul Instituției Prefectului dar si cu o parte din cei de servicii deconcentrate ,am stabilit ca prefectul județului însoțit de șefii de serviciu și compartimente din prefectură ,dar și de unii conducători ori reprezentanți ai instituțiilor deconcentrate, potrivit domeniilor de competență, să se deplaseze în sedinte pref valcejudeț.
Astfel, într-o zi din lună, începând cu luna martie a.c, în 4 centre, respectiv Drăgășani, Horezu, Bălcești și Brezoi ar urma să desfășoare audiențe cu cetățenii din localitățile zonei respective.
Sunt vizate probleme de fond funciar, situații de urgență, ordine și siguranță publică, infrastructură rutieră, mediu ș.a
De precizat este faptul că această zi se adaugă la programul prezent al audiențelor de la sediul Instituției Prefectului.”,
a ținut acesta să precizeze pe pagina sa de Facebook, motiv pentru care îl felicităm public.

Georgiana Raicu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s