Olt.  La Scornicești nu se vor majora taxele locale!

daniel-tudor-viceprimar-scornicesti
Daniel Tudor, viceprimar Scornicești

În ședința CL Scornicești, de la sfârșitul lunii februarie, consilierii locali PNL au votat împotriva majorării taxelor locale. Acest lucru a fost evidențiat de viceprimarul Daniel Tudor, într-o  postare pe contul său de socializare.

Acesta arată că ,,Este pentru a treia oară când se încearcă majorarea taxei speciale de colectare a gunoiului menajer de pe raza orașului Scornicești, incluzând, evident, și toate satele aparținătoare.
Ca și în rândurile trecute, nici astăzi ( 28 februarie- n.r.) nu am considerat oportun majorarea acestei taxe având în vedere că obligă cetățenii la plata unor sume exagerate, total nejustificate.
Ca exemplu, colectarea și transportul gunoiului menajer în localitatea Topana 61935417este în cuantum de 3,69 lei/persoana iar într-un sat aparținător Scorniceștiului, exemplu Piscani, taxa propusă este de 12 lei/persoana neținându-se cont de faptul ca gunoiul menajer din Topana este adus la stația din Scornicești de la 70 de km distanță iar de la Piscani până la aceeași stație de transfer este de mai puțin de 1 km.
O altă diferență dintre locuitorii comunelor și cei ai orașului Scornicești îl reprezintă faptul ca primii beneficiază de pubele în fiecare gospodărie, în timp ce, în satele aparținătoare Scorniceștiului, cetățenii nu beneficiază de pubele în gospodării, aceștia fiind nevoiți să care gunoiul la fostele platforme.
poza-principala-articol-e1544390055437Vreau să înțeleagă toată lumea ca noi, consilierii PNL lucram, exclusiv, în interesul cetățenilor care ne-au dat votul să îi reprezentăm în Consiliul Local.
Și DA, de fiecare dată, indiferent de repercursiuni și presiuni, noi vom vota doar în interesul cetățenilor noștri.
Pot să va dau foarte multe exemple privind anomaliile acestui proiect și a acestor taxe aberante dar prefer să întreb, public, pe cei care își doresc, cu orice preț, majorarea taxelor, următoarele:
1. Pe cine reprezintă în Consiliul Local? Pentru ca, este evident, pe cetățeni, nu!
2. Cât valorează cetățenii în comparație cu ordinele de partid?”
a conchis viceprimarul liberal de la Scornicești.

Se pare că tânărul viceprimar liberal al Scorniceștiului, Daniel Tudor, este din ce în ce blocuri in curs de reabilitare scorniceștimai vocal, iar demersurile sale  au întotdeauna succes.  Acesta, alături de primarul Ioan Prioteasa, a reușit să obțină banii necesari pentru unul dintre cele mai stringente proiecte și anume, reabilitarea  a zece blocuri  aflate într-o stare avansată de degradare.

Georgiana Raicu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s