HOROSCOP săptămâna 11-17 martie

your-daily-horoscope-for-friday-july-13Berbec

Nativii acestei zodii au o săptămână foarte bună mai ales marți și miercuri. Pot rezolva foarte multe treburi și sarcini administrative, au rezultate minunate și ies victorioși. Se impun în fața șefilor, pot câștiga bani. Miercuri și joi călătorii sau schimb de informații.

În weekend sunt pe lângă casă și pe lângă copii.

Taur

Dacă luni ziua e cu mai multă circumspecție și se fac nevăzuți, marți și miercuri sunt zile foarte bune pentru a ieși în evidență, pentru a călătorii sau pentru a contacta persoane. Miercuri și joi vorbesc de buget și vor fi negocieri.

Vineri și sâmbătă, călătorii spre locuri și oameni dragi.

Gemeni

 Nativii zodiei  au o săptămână în care trebuie să fie atenți mai ales marți și miercuri pentru a corecta niște probleme financiare. Vor să nu piardă bani și au nevoie de sfatul unui specialist. Joi și vineri pot lua niște decizii importante pentru ei, le aduc rezultate în timp foarte bune. Vor avea discuții sentimentale cu o persoană la distanță.

Nu cheltuie în weekend, distracția e economică.

Rac

Se anunță o săptămână în forță încă de luni. Au autoritate, iau decizii, se impun, sunt horoscopfoarte autoritari. Marți și miercuri sunt aplaudați pentru această mișcare. Sunt inspirați și au soluții geniale la locul de muncă. Trebuie să fie atenți la ce spun joi și vineri.

În weekend, atenție la discuțiile parteneriale.

Leu

Săptămâna aceasta, pentru Lei va fi  în forță cu foarte multe hotărâri și reglări. Unii iau niște decizii ce implică sacrificiu, asta marți și miercuri. Își reorganizează afacerile și funcția. Unii poate renunță la anumite atribuții.

Decizii mari, marți și miercuri. Joi și vineri, vorbesc despre relații sentimentale

Fecioară

Cei născuți în această zodie, au o săptămână bună, mai ales dacă au legătură cu străinătatea. Dacă nu au fost pregătite pentru un test, acum e timpul să îl dea. Marți și miercuri, reușită financiară în urma susținerii unui test.

Joi și vineri au parte de victorie. În weekend e rost de distracție și sărbătoare.

Balanță

Apar discuții parteneriale de colaborare cu nativii din Balanță. Au nevoie de oameni pentru a ajunge la rezultate bune. Marți și miercuri discută despre bani, nu vor să cheltuiască foarte mult. Trebuie să găsească soluții economice.

Joi și vineri legea le vine în ajutor. În weekend, au timp pentru familie.

horoscopScorpion

În această săptămână Scorpionii sunt hotărâți să motiveze pe cineva. Marți și miercuri discuții foarte bune cu colaboratorii lor. Discută mai mult despre idei și bani. Au de corectat anumite lucruri.

În weekend este rost de călătorii.

Săgetător

O săptămână de joacă. Obțin rezultate bune la locul de muncă, marți și miercuri. Le va aduce bani. Au colaborare foarte bună. Joi și vineri discuții parteneriale cu o persoană apropiată. În weekend e rost de odihnă și trebuie să stea pe lângă casă.

Capricorn

O săptămână care aduce grijă pentru viața lor personală. Marți și miercuri au un interes mare față de o persoană tânără și asta le schimbă modul de gândire.

Joi și vineri caută soluții inovative.

Vărsător

Nativii acestei zodii au o săptămână în care trebuie să se mobilizeze. Dacă nu se întâmplă asta este posibil să rămână codași. Mobilizarea interioară se va întâmpla marți și miercuri. Joi și vineri vor fi într-o formă splendidă. Ideile curg ușor și au realizări minunate.

Atenție la sănătate în weekend.

Pești

Peștii au o săptămână cu preocupare pentru bani. Banii sunt gândiți pentru a avea cele mai bune soluții. Nu fac cheltuieli inutile. Se documentează foarte mult la mijlocul săptămânii. Trag o concluzie după analizele făcute joi și vineri.

Distracție în weekend.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s