Mădăin Teodosescu ar putea fi primul europarlamentar din Olt!

Madalin Teodosescu
Madalin Teodosescu

 Chiar dacă se află pe locul 16 în lista pentru alegerile europarlamentare din 26 mai, a.c., Mădălin Teodosescu, primarul liberal al orașului Balș, ar putea fi primul parlamentar european din județul Olt. Această afirmație, are la bază trendul ascendent  pe care PNL se află în acest moment, întrecând cu câteva procente pe cel al PSD, potrivit unui sondaj efectuat săptămâna trecută.

Lista cu candidații PNL la europarlamentarele din acest an a fost stabilită la reuniunea Biroului Politic Naţional al PNL, cu 32 de voturi „pentru”, un vot „împotrivă”, iar două voturi au fost nule. Jurnalistul Realitatea Tv, Rareş Bogdan, deschide lista liberalilor pentru europarlamentare, iar europarlamentarul Marian Jean Marinescu, reprezentantul de până acum al Olteniei, este pe locul 10.

,,Una dintre cele mai grele decizii ale Biroului Permanent National al PNL a fost aceea de a alege pe cei mai buni dintre cei buni, reprezentativi pentru PNL și

DSC_0010
Liviu Voiculescu

pentru Romania in Parlamentul European. Noi, liberalii olteni, avem deosebita satisfacție sa avem in mijlocul nostru pe unul dintre cei aleși: Mădălin Teodosescu, primarul PNL al orașului Balș si, speram, viitor europarlamentar. Succes, Mădălin!” a spus Liviu Voiculescu, președintele PNL Olt.

Georgiana Raicu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s