Vâlcea. Ministrul Ioan Deneș în vizită de lucru la Vâlcea

Ministrul Denes la vlVineri 22 martie, ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș, a venit în județul Vâlcea pentru a verifica stadiul  proiectelor finalizate pe  Situații de Urgență, în localitățile care au fost grav afectate de calamitățile din această iarnă.

Deneș a fost însoțit de președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, prefectul Marin Florian, deputatul Eugen Neață, precum și de directorul general al ANAR, Victor Sandu și directorul general al Regiei Naționale a Pădurilor, Gheorghe Mihăilescu.
Președintele Constantin Rădulescu s-a implicat și a reușit să atragă fondurile necesare reparării pagubelor de la Guvernul României, în urma evaluărilor făcute, dar a și monitorizat modul în care proiectele s-au desfășurat și realizat. Colaborarea dintre Denes si autorități judetene Vlpreședintele Consiliul Județean – Guvern – Ministerul Apelor și Pădurilor este una eficientă și benefică pentru dezvoltarea județului Vâlcea.
De asemenea, Ministrul Deneș a  participat și la întâlnirea cu primarul municipiului Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău, unde s-a discutat despre finalizarea documentației de preluare a pădurii Capela, în vederea transformării ei într-o pădure parc.
,,Cu toții am remarcat eforturile făcute de președintele Constantin Rădulescu în interesul județului nostru și, aici mă refer la toate proiectele realizate și fondurile pe care a reușit să le atragă.
Apreciez modul în care se zbate pentru ca Vâlcea să fie un județ dezvoltat pe parte de infrastructură, dar și pe parte economică.
Aceste reușite vorbesc de la sine despre activitatea lui. Nu îi poți mulțumi Ministrul Padurilor la Vlniciodată pe toți, dar am convingerea că oamenii au simțit că tot ceea ce facem noi, cei aleși, este doar pentru ei și în interesul lor.”
A precizat deputatul Eugen Neață, cu acest prilej.

Georgiana Raicu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s