Vâlcea. Prefectul Marin Florian, și-a început campania audiențelor în teritoriu

Marin FlorianSăptămâna trecută, la sediul Casei de Cultură Horezu, a avut loc o primă sesiune de audiențe în teritoriu, pentru locuitorii din orașul Horezu, dar și pentru cele 21 de comune arondate acestui oraș.
,,Judecând după numărul mare de persoane prezente, comparabil cu cel de la sediul Instituției Prefectului din ziua de audiență, pot afirma că activitatea și-a dovedit utilitatea.
La Horezu am fost însoțit de șeful serviciului Monitorizare Servicii Deconcentrate și Situații de Urgență, domnul Laurențiu Papa și de domnul Dumitru Angheluță din cadrul Serviciului Juridic-Compartimentul Fond Funciar, fiind prezent și secretarul primăriei Horezu, Procopie Iliescu.
Cei prezenți la audiență au ridicat probleme de fond funciar (cele mai multe), prefect vlsituații de urgență dar și nemulțumiri pe care le au în raport cu administrațiile locale.
Le mulțumesc domnilor primari din zonă, care au sprijinit și popularizat în comune această activitate, iar în mod particular celor care au fost și prezenți la activitate.
Se cuvine, în mod special, un cuvânt de mulțumire pentru domnul primar Nicolae Sărdărescu, gazda activității, pentru suportul acordat!”
a ținut să puncteze prefectul Florian Marin.

Georgiana Raicu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s