Olt. Daniel Tudor: Pesediștii recunosc că ,, România merită mai mult”!

DANIEL-TUDOR-PRESA-696x93Vicepreședintele PNL Olt, Daniel Tudor, totodată viceprimar al orașului Scornicești, a avut amabilitatea de a răspunde la câteva întrebări cu privire la șansa PNL de a face o figură frumoasă la alegerile eroparlamentare.

 Redactor: Domnule vicepreședinte Daniel Tudor, în ciuda faptului că PNL Olt, a strâns un număr impresionat de semnături pentru alegerile europarlamentare, aveți o misiune dificilă în această campanie având în vedere că suntem totuși un județ ,, roșu”. Cum veți gestiona acest lucru?

tudor-696x425Daniel Tudor: Din punctul meu de vedere Oltul nu este un județ „roșu”, cred că s-a ajuns la această etichetă pentru că o bună parte dintre cetățeni nu au ieșit la vot. Vom face tot posibilul să convingem oamenii că fiecare vot este important, cp neimplicarea nu este o soluție dacă ne dorim un viitor mai bun pentru copiii noștri. În egală măsură, vom sta de vorbă și cu cei care s-au lăsat amăgiți în precedentele campanii de promisiunile mincinoase ale PSD, oamenii văd că nimic din ceea ce li s-a promis nu s-a îndeplinit pentru că PSD a avut de la bun început un singur interes – să distrugă justiția pentru a-și scăpa liderii de pușcărie.

 R. Care vor fi abordările PNL Olt în convingerea participării la vot a acelor persoane care nu mai au încredere în sistemul politic?

D.T. Așa cum vă spuneam, le vom explica faptul că neimplicarea nu este o soluție, prin neimplicare lași pe altcineva să decidă pentru tine, pentru viitorul tău și al copiilor tăi. Totodată, vom încerca să îi convingem că PNL este singura soluție reală pentru ca România să-și continue parcursul european.

R. Primarul orașului Balș, Mădălin Teodosescu, se află pe lista de candidați la 5x3 pnl_2019_euro_FINALE_COPILeuroparlamentare. Ce șanse credeți că va avea având în vedere că se află pe locul 16 declarat neeligibil?

D.T. Pare un loc neeligibil, dar haideți să așteptăm rezultatele, eu sunt optimist.

R. PNL speră ca jurnalistul Rareș Bogdan, aflat pe prima poziție la aceste alegeri să fie o ,,locomotivă” pentru ceilalți candidați liberali?

D.T. Rareș Bogdan este un jurnalist foarte respectat, care a luptat tot timpul pentru adevăr, dar și ceilalți colegi ai noștri care candidează la europarlamentare sunt oamenii valoroși, competenți. Împreună formează o echipă care va reprezenta cu cinste România în Parlamentul European.

R.: Ce șanse preconizați ca va avea PNL la nivel național cu privire la alegerile europarlamentare?

5x3 pnl_2019_euro_FINALE_FERMAD.T.: Cred că PNL se va situa pe primul loc în preferințele românilor. Avem o echipă competentă, care va lupta pentru țara noastră.

R.: Credeți că electoratul va fi conștient de această dată și va trimite în Parlamentul European oameni cu adevărat motivați să ridice standardele de viață a românilor?

D.T.: Da, cred asta pentru că oamenii au văzut adevărata față a PSD și nu se vor mai lăsa amăgiți. Singurul partid care a demonstrat că are reprezentanți cu adevărat motivați și determinați să ridice standardele de viață ale românilor este PNL.

R.: Președintele Iohannis a anunțat, ca odată cu alegerile europarlamentare să fie și un referendum cu privire la implicarea PSD în treburile justiției. După părerea dumneavoastră, care ar fi întrebarea potrivită pe care alegătorii o pot găsi pe buletinele de vot?

D.T.: Referendumul anunțat de domnul președinte Iohannis este extrem de necesar 5x3 pnl_2019_euro_FINALE_TINERIpentru că trebuie oprit acest asalt continuu al PSD la adresa justiției și sunt convins că întrebarea sau întrebărilor vor fi formulate astfel încât românii să-și exprime voința în acest sens. România merită o guvernare în care justiția, statul de drept și democrația să fie literă de lege, este inadmisibil modul în care PSD legiferează în propriul interes.

R. Cum puteți argumenta intențiile bune pe care liberalii le au în această campanie electorală? Ce anume i-ar determina pe alegători să fie convinși că programul PNL va fi respectat?

DANIEL-TUDOR-PRESA-696x93D.T.: PNL a avut întotdeauna intenții bune și și-a respectat de fiecare dată promisiunile, pentru că politica noastră a fost întotdeauna orientată spre cetățean. Asta ne deosebește de PSD, partid care una promite și alta face. Singurul lucrul bun, după atâția ani în care au fost la guvernare, este că până și ei recunosc că „România merită mai mult”. Categoric, merită să fie reprezentată de oameni care știu în primul rând să se exprime corect, oameni care nu ne vor face de râs în Parlamentul European.

Georgiana Raicu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s