Atenție șoferi! Radarele vă pândesc toată săptămâna!

actiune4O acțiunea coordonată de Direcția Rutieră din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, se va desfășura în această săptămână, 1-7aprilie ce vizează respectarea regimului legal de viteză și reducerea numărului și gravității consecințelor accidentelor rutiere înregistrate pe fondul vitezei neadaptate condițiilor de drum și a celei excesive.

Așadar, ieri, 3 aprilie a.c., între orele 00:00 – 24:00, s-a derulat acțiunea Speed Marathon, pentru reducerea numărului de accidente rutiere produse pe fondul nerespectării vitezei. În cadrul acțiunii, 32 de polițiști rutieri au fost prezenți și au acționat în 18 puncte, pe drumurile naționale și județene din Olt, pentru siguranța participanților la traficul rutier  și aplicarea măsurilor legale în cazul celor care nu respectă legislația din domeniu.

Cu această ocazie, polițiștii olteni au oprit în trafic și controlat 323 de vehicule și au aplicat 262 de sancțiuni contravenționale pentru încălcarea prevederilor Ordonanței de Urgență a Guvernului nr 195/2002. Dintre acestea, 175 de sancțiuni au fost aplicate pentru încălcarea regimului legal de viteză.

Ca măsură complementară, polițiștii rutieri au reţinut în vederea suspendării exercitării actiune 3dreptului de a conduce 16 permise de conducere, în cazul conducătorilor auto care au depășit viteza legal admisă cu mai mult de 50 km/h.

Totodată, au fost constate trei infracțiuni contra siguranței pe drumurile publice.

Semnalul ORA

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s