Mitingul electoral al PNL la Craiova a ,,trezit” întreaga Oltenie

pnl la craiovaSâmbătă seara, la Craiova,  a avut loc un miting electoral al PNL la care au participat Ludovic Orban, Rareș Bogdan, secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, principalii candidați liberali, printre care am aminti pe Mădălin Teodosescu, primarul Balșului, aflat pe locul 15,  liderii, primarii și membrii organizațiilor județene și locale din întreaga Oltenie.

Mitingul a început cu discursuri ale unor parlamentari și lideri locali, iar la final au vorbit Rareș Bogdan și Ludovic Orban. Mesajul tuturor a fost că românii cu drept de vot trebuie să și-l exprime,  și trebuie să aibă încredere în candidații liberalilor care vor  ,,îngenunchea PSD” la alegerile europarlamentare.

Ludovic Orban a transmis și un mesaj către primarii liberali care nu se vor implica în campanie: ,,Şi vă mai spun un lucru. Nu iert şi nu uit. În bătălie trădătorii sunt liberalii la craiovapedepsiţi pe loc, fără proces şi toţi cei care nu vor fi alături de noi deşi au primit încrederea românilor vor suferi de pe urma trădării lor”, a afirmat preşedintele PNL.

Liderul PNL a făcut un apel ca oamenii să voteze și la referendumul anunțat de președintele Iohannis: „Să mergem la referendum și să nu-i lăsăm scape, să votăm ca ei să fie pedepsiți, pentru că și-au făcut averi pe spinarea românilor”.

Acesta a mai susținut că PSD toarnă otravă și minciună în urechile românilor și au furat și au făcut atât de mult rău țării, încât acum nici nu mai au curaj să iasă pe străzi.

pnl craiova„Să arătăm că PNL nu este învins, că PNL nu acceptă locul 2, că PNL are forţa să-i reprezinte pe toţi aceia care s-au săturat de minciuna şi ticăloşia ciumei roșii! 

Să arătăm întregii Olteniei şi întregii Românii că PNL e pregătit să învingă şi în Oltenia. PSD nu mai face campanie pentru că le este frică să iasă pe stradă„, a transmis Orban în cadrul evenimentului organizat de PNL chiar în fieful PSD.

De asemenea acesta  a mai spus: ”Nici hunii, nici pecenegii, nici cumanii, nici tătarii, liberalii- marian ciupitunici fanarioții, nici rușii n-au jefuit România, așa cum a fost jefuită de hoții foști comuniști care și-au bătut joc de România în ultimii 30 de ani. Trebuie să fie pedepsiți și de aceea vă cer, dragii mei, să mergem cu mic cu mare la referendumul declanșat de președintele Iohannis și să nu-i lăsăm să scape. Să votăm pentru pedepsirea lor, să nu fim de acord ca ei să scape după ce și-au bătut joc de România, și-au umplut buzunarele  și și-au făcut averi pe spinarea muncii fiecăruia dintre români”, a adăugat Ludovic Orban.

56268530_1954673971311315_247046896823042048_nLiderul PNL a ținut să precizeze că alocațiile copiilor s-au majorat printr-un proiect implementat și susținut de parlamentarii liberali, nicidecum de  social- democrați, așa cum se laudă aceștia peste tot. Totodată, Orban a criticat ferm implicarea Poștei Române în scopuri electorale.

Ştiu că aţi primit acasă un ziar mincinos, care a fost trimis de PSD o dată cu pensia datorită ruşinii care conduce Poşta Română şi sindicatul din Poşta Română. Folosiţi aceste ziare să daţi foc în sobe, folosiţi aceste ziare acolo unde mergem toţi, folosiţi aceste ziare pentru a le da peste fund pesediştilor dacă îndrăznesc să vină la voi în localitate. (…) Au ajuns să fie atât de nesimţiţi încât să spună că până şi alocaţiile pentru copii au fost majorate de ei, în condiţiile în care toţi parlamentarii PSD şi ALDE au votat împotriva amendamentului PNL de creştere a alocaţiilor”, a mai spus Orban.

56618781_1954113524700693_9144722282197811200_n

Orban i-a îndemnat pe români să voteze nu doar la alegerile eu, ci și la referendumul care va avea loc în aceeași zi, pe 26 mai.

La întâlnirea de la Craiova au mai participat secretarul general al PNL, Robert Sighartău, lideri naționali și locali ai PNL, primari, parlamentari și candidați la alegerile europarlamentare.

De asemenea, în cuvântul său, Rareș Bogdan, în cuvântul său le-a reamintit oltenilor despre banii din cavou ascunși de Darius Vâlcov, despre conducerea păguboasă a primăriei Craiova aflată sub coordonarea directă a Olguței Vasilescu și a soțului acesteia, dar și despre copiii rămași singuri în timp ce părinții lor sunt la muncă în alte țări.

56823375_1954674901311222_6975368579122200576_n,,Oameni buni, dvs. sunteți cei care alături de românii frumoși, liberi, harnici, vor elibera Oltenia de ciuma roșie. Să știți, noi, ceilalți români, vă privim cu maxim respect. E greu să înțelegem cum Dumnezeu a ajuns această regiune plină de oameni inteligenți să-l trimită la București pe unul ce-și ascundea banii în cavouri, Darius Vâlcov. Cum, Doamne iartă-mă, ați ajuns să vă închinați la un cuplu toxic pentru România – Olguța și Olguțul!

 România nu-i a lor, România e a dvs., a celor peste 80.000 de olteni care au plecat alungați de PSD din această țară. 236.000 de copilași ai României adorm și se trezesc având de ei doar un părinte, celălalt fiind departe de țară, alungat de PSD.”, a spus, printre altele, jurnalistul Rareș Bogdan, aflat pe prima poziție a listei cu candidații la europarlamentarele din acest an.

Europarlamentarul oltean, Marian Jean Marinescu, craiovean de origine, a ținut să transmită la rândul său: ,,Sunt mândru că sunt oltean. Credeți că oltenii trăiesc bine? Oltenii merită mai mult decât o guvernare PSD de 20 de ani. Bunăstarea va veni în Oltenia când Oltenia se va despărți de PSD, nu există altă cale. Această guvernare ne întoarce cu fața spre est. Mai vreți să fiți conduși de ruși? Eu vreau să trăiesc în Europa, vreau să fiu cetățean european. PNL va câștiga alegerile europene, pentru ca România să fie respectată în Europa. Imaginea României va fi schimbată pe 26 mai!”

Georgiana Raicu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s