Argeș. Ministrul Dezvoltării a semnat cinci proiecte de investiții

ministrul dezvoltarii la argesViceprim-ministrul Vasile-Daniel Suciu, ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice și secretarul de stat Adrian Gâdea au fost prezenți în județul Argeș, pentru a semna cinci contracte cu finanțare europeană pentru tot Primul proiect se referă la  ”Modernizare DJ 503 limita județului Dâmbovița – Slobozia – Rociu – Oarja – Cătanele (DJ 702G – km. 3-824) km. 98+000 – 140+034 (42,034 km.) în județul Argeș”  cu o valoarea totală de 99.818.008 lei  al cărui beneficiar este Consiliul Județean Argeș).

Un alt proiect se referă la ”Dezvoltarea unui sistem de transport modern, accesibil și ministrul dezvoltarii agdurabil în Municipiul Curtea de Argeș” cu o  valoarea totală de 40.837.122 lei, al cărui beneficiar este Primăria Municipiului Curtea de Argeș.  ”Extindere și dotare spații Urgență și amenajări incintă Spital Județean de Urgență Pitești”, este un alt proiect cu o valoarea totală de 10.422.816 lei, beneficiar fiind, de asemenea, Consiliul Județean Argeș.

”Complex de 4 Locuințe protejate și Centru de zi, comuna Ciofrângeni, județul Argeș”, cu o valoarea totală de 5.692.229 lei, al cărui beneficiar este DGASPC Argeș.

Cel de-al cincilea proiect se referă la  ”Eficientizare energetică a clădirilor rezidențiale aflate în zona Calea București din orașul Topoloveni” cu o valoarea totală de 4.440.821 lei, beneficiar fiind Primăria Orașului Topoloveni.

Georgiana Leulescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s