Olt. PRO România are cel mai tânăr candidat la europarlamentare!

Cristina Tomireanu
Cristina Tomireanu

Cristina Tomireanu, coordonatorul PRO România – Filiala Olt, a prezentat în cadrul unei conferințe de presă susținută la Slatina, candidații partidului la europarlamentarele din 26 mai a.c. Alături de ea a mai fost doamna profesor Steluța Dan, dar și cel mai tânăr candidat, Ioana Dogeanu, de 23 de ani, din Slatina.

Lista pentru europarlamentare a PRO România îmbină experiența și performanțele unui comisar european, a doamnei Corina Crețu și a 3 foști prim-miniștri, anume: Victor Ponta, Mihai Tudose și Iurie Leancă cu ambiția și entuziasmul unor tineri, precum Geanina Pușcașu, Mihai Sturzu, Oana Petrescu, Gabriela Podașcă.

Ioana Dogeanu, cea mai tânără candidată la europarlamentare susține că este greu ca

Ioana Dogeanu, candidat euro
Ioana Dogeanu

tânăr să te asociezi cu un partid politic și sunt foarte multe lucruri pe care le pierzi pe alte sectoare ale vieții, și atunci îți trebuie curaj să intri în politică, pentru că dacă îți pierzi banii nu e nimic, dacă îți pierzi demnitatea e foarte puțin, dar dacă îți pierzi curajul, ai pierdut totul.

Cristina Tomireanu a precizat în cadrul conferinței de presă că nu există momentan un potențial candidat al partidului pentru Primăria Slatina. „Nu m-am gândit eu personal să candidez la alegerile locale, dar sper ca alături de noi să vină un tânăr care chiar dacă nu a mai făcut politică niciodată, dar să aibă în spate o pregătire profesională, un tânăr care să-și dorească, să aibă putere de muncă, iar noi vom fi alături de el și îl vom susține” susține coordonatorul Filialei Olt.

Steluta Dan
Steluța Dan

Steluța Dan, față de remarca jurnaliștilor potrivit căreia tânăra Ioana Dogeanu să fie candidatul PRO România la alegerile locale, susține că „orice soluție propusă și validată de grup poate devenii o candidatură viabilă”, însă în acest moment filiala este în fază de construcție și se pregătește pentru europarlamentare. „Nu este o muncă ușoară pentru europarlamentare, ci este o șansă atât pentru organizația locală, cât și pentru Ioana (n.r. – Ioana Dogeanu), pe care noi nu am privit-o ca pe o candidatură fără șansă, indiferent de poziția pe care candidează și avem un candidat care merită toată atenția” a concis Steluța Dan.

PRO România așteaptă oameni din toate partidele politice care își doresc să vină în Pro Romania1partid și nu doar „traseiști politici”. „Oamenii care vin din alte partide au șansa să fie promovați și să reprezinte partidul într-o structură de conducere sau pur și simplu adeziunea acestor persoane susținătoare în partid este făcută cu scopul de a obține ceva în schimb sau se regăsește în politica acestui partid și pune umărul la o construcție sănătoasă. Suntem un partid mic și evident avem nevoie de susținători. Avem o aplicație online prin care orice persoană poate să devină membru, unde evident li se cer anumite informații” a precizat Steluța Dan cu privire la modalitatea de construcție a partidului.

Pro Romania 2Toată lumea care vrea să intre într-un partid politic își dorește ceva, și nu mă refer la ceva material, ci la rezultate – care este valoarea noastră și ce putem aduce în plus comunității. Noi tinerii, dacă am vrea să obținem lucruri financiare ne putem duce în altă parte, ne-am putea deschide afaceri, am putea să lucrăm în mediul privat. Noi am intrat în politică pentru oameni și pentru a ne depăși noi anumite limite, pentru a ne dezvolta” spune Ioana Dogeanu, candidat la europarlamentare din partea PRO România.

„Buturuga mică răstoarcă carul mare!” este proverbul după care se ghidează partidul lui Victor Ponta, potrivit celor susținute de Steluța Dan, care sper că „așa mici cum suntem, vom avea un cuvânt de spus în politică” deoarece oamenii din partid sunt foarte bine intenționați.

Mai multe amănunte la VGtv Regional http://www.vgtvregional.ro

Redactor Ionuț Cocârlău, reporter/ op. Imag Georgiana Leulescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s