Olt. Rareș Bogdan, mesaj către Dragnea: Românii nu sunt un ,,nimic”!

pnlPrezent la Slatina, într-un tur electoral, Rareș Bogdan, alături de liderul PNL Ludovic Orban și eurodeputatul Marian Jean-Marinescu, a vizitat orașul Balș dar și Slatina și a rămas plăcut impresionat de faptul că a fost primit de oameni cu căldură și bucurie, că au discutat despre diverse probleme deschis și fără menajamente.

Rareș Bogdan, a vizitat Esplanada orașului Slatina, aflând că aceasta dispune de încălzire subterană, în condițiile în care marile orașe din toată Europa, potrivit celor afirmate de fostul jurnalist, nu dispus de un asemenea sistem. „În piața unde am fost astăzi, în centrul Municipiului Slatina, indivizii ăștia care nu au reușit să facă o centură ocolitoare, care nu au reușit să ridice o piață, au plătit încălzire subterană într-un oraș care nu e Brașov (n.r. – așa de mari și de vizitat). conferinta pnl 2Să încălzești padimentul din piață este o chestiune de demență” a spus-o candidatul PNL la europarlamentare, cu mențiunea că poate fi și dat în judecată, deoarece chiar o consideră demență și avea așteptări mai mari de la primarul Emil Moț.

Fostul jurnalist a criticat în termeni duri și Turnul din parcul din cartierul Progresul, spunând că „eu am întrebat dacă cumva este gară. Am stat la o cafenea lângă și am întrebat dacă acolo vin microbuze sau e o fostă gară reabilitată și mi se răspunde că este un obiect de mobilier urban”.

Cazinoul din Constanța, Gara Regală de la Curtea de Argeș, Cazinoul din Sinaia, cetățile dacice din Munții Orăștiei sunt adevăratele obiective culturale ale României, care nu au fost reabilitate, deși se putea face asta pe bani europeni. Sunt o sursă sigură de venituri, astfel cum a susținut și Rareș Bogdan, în conferința de presă de la Slatina, potrivit căruia: „dacă le aveau străPrintinii, le renovau și scoteau bani frumoși din turism”.

În cadrul conferinței de presă, Rareș Bogdan a discutat și despre înflorirea orașului Sibiu, care a avut loc după venirea lui Iohannis ca primar, susținând că începuturile nu sunt orașele Timișoara, Suceava, Oradea, ci Sibiul. Iohannis a făcut ca orașul să fie desemnat capitală culturală europeană, deși în anul 2000 era cel mai „prăfuit” oraș din țară.

Partidul Național Liberal este singurul partid care are un program foarte clar, arătând în mod precis cum vor fi utilizate fondurile în proporție de 100%. Actualul eurodeputat, Marian-Jean Marinescu, a menționat că „Fondurile trebuie utilizate pentru a ajuta dezvoltarea economiilor, pentru obiecte economice. Trebuie să schimbăm economia și infrastructura. Eu cred că ne este mult mai folositoare autostrada Olteniei, decât altele (n.r. – Drumul Expres Craiova-Pitești) și ne trebuie o centură la Balș și Slatina”.

Actualul eurodeputat și actual candidat pentru alegerile din 26 mai a.c., propunebanner pnl reforma în educației, încă de la temelie, susținând că „învățământul din România trebuie construit pentru elevi și nu pentru profesori, cum este acum”.

În final, președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, a relatat presei și opiniei publice motivul pentru care l-a luat pe Rareș Bogdan în echipa PNL. „(n.r. – L-am ales pe Rareș Bogdan) Din dorința de a întări PNL, de a dat o mare vizibilitate, credibilitate listei de candidați ai PNL. Practic am unit cel mai puternic partid de opoziție, cu cel mai puternic adversar al PSD, Rareș Bogdan. Cred că este o unire liberali popistas, voiculescu, bogndancare funcționează, este făcut nu doar pentru jurnalism, ci și pentru politică” declară în finalul conferinței de presă Ludovic Orban.

După conferința de presă, liberalii olteni și invitații lor au participat la Gala  Premiilor ,, IC Brătianu”, ediția I.

Mai multe amănunte la VGtv Regional într-un material realizat de Georgiana Raicu, redactor Ionuț Cocârlău, http://www.vgtvregional.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s