Argeș. 37 de tanchiști din Pitești au depus jurământul de credință

ziua indep arges37 de soldați profesioniști – Arma Tancuri, au depus sâmbătă, 11 mai a.c.,  jurământul de credință, la Școala de Aplicație pentru Unități de Luptă „Mihai Viteazul”, din Pitești.

Cu acest prilej, prefectul Emilian Dragnea a ținut să transmit un mesaj de încurajare noilor absolvenți dar și cadrelor unității militare:

,,Domnule comandant, Distinse cadre militare, Stimaţi invitaţi,

Sunt onorat că mă aflu din nou alături de dumneavoastră, la depunerea jurământului militar, la una dintre cele mai prestigioase şcoli militare din ţară. Sunt convins că, prin profesionalismul şi devotamentul dascălilor şi al instructorilor, aceşti elevi au fost îndrumaţi corespunzator atat in profesie, dar şi în viaţă. Dragi militari, Cariera militară atrage în fiecare an mii de tineri ce se angajează în slujba statului român, alegând o profesie într-un domeniu dificil şi plin de provocări. Depunerea jurământului militar este probabil cel mai Tanchisti- AUTORITĂȚI ARGESemoţionant moment din viaţa dumneavoastră profesională, deoarece reprezintă un act de maturitate patriotică şi civică prin care un tânăr devine militar.

 Astăzi, în faţa profesorilor şi a familiei, daţi dovadă de credinţă şi responsabilitate, respectiv de faptul ca sunteti caractere puternice. Statutul de soldat profesionist – arma Tancuri, vă obligă să cunoaşteţi foarte bine şi să aplicaţi întocmai regulamentele, să reprezentaţi modele de corectitudine, să respectaţi drepturile şi libertăţile cetăţenilor.

ARMATA-DEFILARE-5-570x325

Aveţi ocazia să vă de deprinderea de a lucra în echipă, să fiţi buni camarazi şi să credeţi în valorile democraţiei. Am convingerea că veţi reprezenta resursa umană de elită, ce va întări încrederea de care se bucură astăzi Armata Română.

Această activitate implică mult curaj şi devotament pentru apărarea şi siguranţa naţională. La final, vă doresc să priviţi cu încredere spre viitor şi să aveţi succes în tot ceea ce PITESTI2întreprindeţi! Dovediţi, prin tot ceea ce faceţi, că sunteţi ostaşi integri şi devotaţi României, aşa cum v-aţi angajat prin jurământul depus astăzi! Vă mulţumesc!” A conchis reprezentantul Guvernului în teritoriu.

Georgiana Raicu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s