Olt. Grădiniță nouă la Găneasa

gradinita noua ganeasaPrimarul localității oltene Găneasa, Dumitru Costea, a punctat pe lista realizărilor sale, o nouă investiție în localitate. Așadar, micuții din localitate, vor învățat într-o grădiniță nouă, care face parte dintr-un proiect mai amplu ce a costat nu mai puțin de un milion de euro, bani de la Guvern printr-un program PNDL.

„Am semnat contracte de finanțare de peste 1 milioane de euro pentru 2 grădinițe și 2 școli. Am grăbit renovarea și recepția acestei grădinițe ca să putem muta elevii de la Dranovățu, să construim și acolo o grădiniță și o școală. Și aici o să înceapă construirea unei școli noi, cu parter și etaj.” a ținut să precizeze primarul localității, Dumitru Costea.

Grădinița a fost inaugurată luni 6 mai 2019, în prezența prefectului Silviu Neacșu, președintelui CJ Olt, Marius Oprescu, a vicepreședintelui Virgil Delureanu, a deputatului interior gradi - CopieMarius Iancu, precum a cadrelor didactice din localitate.

Cei prezenți au fost încântați de felul cum arată grădinița dar și de dotările interioare, care potrivit lui Marius Oprescu  „Sunt condiții moderne pentru copii și ne bucurăm de acest lucru. Iată că după ce timp de 30 de ani în România s-a distrus aproape totul, un Guvern reușește să găsească programe și pentru investiții. Județul Olt are peste 100 de creșe, grădinițe și școli în reabilitare. Aceasta este una dintre ele, pe PNDL 2. Știu că în comuna Găneasa mai sunt încă 2 școli și o grădiniță în reabilitare.”

Deputatul Marius Iancu a vorbit despre planurile de investiţii ale Guvernului, în sistemul de învăţământ.

interviu gradinita nouaÎn final, deputatul Marius Iancu, a spus: „Noi sperăm ca toți copiii din țară să poată să facă parte dintr-o generație fericită și de acum să poată să învețe în astfel de instituții moderne și bine dotate. Îl felicit pe domnul primar pentru acest proiect și le doresc mult succes copiilor și cadrelor didactice”.

Mai multe amănunte la VGtv Regional, www.vgtvregional.ro

Redactor/ reporter Georgiana Leulescugradinita-noua.jpg

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s