Olt. Oprea a lăudat vechii parteneri politici și nu exclude o nouă alianță!

DSC_0076Prezent la Slatina, alături de Anghel Iordănescu și Luminița Adam ( locul II și III pe liste la europarlamentare), Gabriel Oprea, liderul și fondatorul UNPR, a susținut o conferință de presă în care a  prezentat candidații la europarlamentare.

Potrivit lui Gabriel Oprea, obiectivul partidului la aceste alegeri europarlamentare din 26 mai a.c. este să ia 7.500 de voturi în Olt, iar cu privire la alegerilor ce vor urma, președintele UNPR spune că dorește să readucă partidul acolo unde era și să ia 10% voturi, atât la locale, cât și la parlamentare, pentru a intra din nou în Parlamentul României.

Oprea a ținut să precizeze că în județul Olt sunt 73 de consilieri locali și că acesta ar fi meritul fostului senator Ion Toma, prietenul său, cu toate că acesta a abandonat la greu UNPR-ul și s-a purtat ca un despot cu membrii săi.

De asemenea, liderul UNPR, Gabriel Oprea, a declarant cu seninătate că nu are pe conștiința moarte tânărului motociclist Gigină din garda sa, considerând că a fost doar un simplu accident, iar el ar fi fost victim unor interese politice, refuzând să le asimileze cu vestitul ,,stat paralel”, invocat de atâtea ori de Dragnea și cei din gașaca lui.DSC_0060

Cele două declarații au creeat o vădită nemulțumire în rândurile celor prezenți în sală; unii pentru că încă mai aveau vie imaginea accidentului tânărului motociclist, iar alții pentru că nu și-ar mai fi dorit să audă de Toma.

Dealtfel declarațiile halucinante ale lui Oprea au continuat pe tema alianțelor făcute de-a lungul timpului ba cu PDL – ul lui Băsescu (pardid de dreapta), ba cu PSD-ul lui Victor Ponta (un partid de stânga) în condițiile în care, despre partidul său spune că ar avea o orientare de centru – stânga.

În acest context le-a cerut să ,,tragă tare” pentru a putea negocia o posibilă alianță cu partidul care va avea cele mai mari șanse la guvernare.

UNPR.JPGDacă ar ajunge în Parlamentul european, fostul deputat PPDD Olt, Luminița Adam, aflată pe poziția 2 la alegerile europarlamentare din luna aceasta, ar dori să vorbească cu toți colegii europarlamentari români, să le spună că „aș dori să le spun că așa cum în fiecare familie există neînțelegeri, în fiecare familie pot să existe divergențe, oamenii înțelepți stau la masă, analizează, își spune fiecare părerea și în final se ia cea mai bună soluție. Aș vrea să fac acest lucru, aș vrea să aduc parlamentarii români într-un dialog coerent, să înțeleagă că suntem acolo ca să servim România. Acesta ar fi primul lucru pe care l-aș face, să îi rog să existe o unitate și o coerență în ceea ce vrem, pentru că am observat, acum, în activitatea ultimilor 5 ani că europarlamentarii românii votează într-un fel, alții în alt fel, lucrul ăsta mi se pare absolut neacceptabil. Acolo nu te duci să reprezinți un partid politic, te duci să îți reprezinți țara ta, este nevoie să îți aperi interesele” a precizat Luminița Adam în cadrul conferinței de presă.

Gabriel Oprea a precizat că în cadrul conferinței de presă, referitor la numărul mare de militari înscriși în partidul său, că „un stat ca să fie puternic are nevoie de siguranța, de o justiție puternică, dar fără abuzuri, și are nevoie de un mediu prosper de afaceri, care să aducă bani, spre exemplu la educației și sănătate”.DSC_0081

În cadrul conferinței de presă, Gabriel Oprea nu a ratat ocazia să se laude cu „realizările” sale și ale Guvernului Adrian Năstase din care a făcut parte, menționând datorită acestui guvern s-a ajuns ca România să îndeplinească condițiile de accedere la U.E. „Suntem în Uniunea Europeană, un proiect prosper pentru România și an intrat în cea mai mare alianță militară, NATO. Acești oameni de pe securitate națională, apărare, siguranță publică, atât armata română, cei de la interne, pompierii, jandarmi, polițiști  din serviciile de securitate au două mari misiuni: 1. Să asigure siguranța națională a României, iar ca să facă asta trebuie să fie dotați, să fie cu drepturile la zi și să aibă un obiectiv clar: să-și facă datoria! Eu când am fost ministru atât la MApN, cât și la interne, m-am bătut pentru acești oameni. Sunt cam 500.000 de oameni în domeniul securității, 300.000 activi și 200.000 în rezervă, oameni care jură să-și apere țara și o și fac, spre exemplu pe teatrele din Afganistan și asigură securitatea și condițiile de membrii ai Alianței Nord Atlantice” a declarat Oprea.

Mai multe amănunte la VGtv Regional www.vgtvregional.ro

Redactor Ionuț Cocîrlău, op. imagine, editare și montaj, Georgiana Raicu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s