Vâlcea. La Bujoreni va începe reabilitarea școlilor

primar bujoreni, gh ganguPrimarul localității vâlcene Bujoreni,  Gheorghe Gîngu, precizează că, în ciuda greutăților financiare, în acest an va demara mai multe investiții foarte necesare pentru comunitate. Școlile, dispensarul și multe alte proiecte vor prinde contur în acest an, ceea ce va demonstra că edilul din Bujoreni este cel pe care sătenii îl vor vrea pentru încă un mandat la alegerile din 20120.

Acesta a reuşit să obţină finanţare prin PNDL nu mai puțin de cinci proiecte, care seprimaria bujoreni referă la modernizarea, dotarea şi extinderea a trei unităţi de învăţământ de pe raza localităţii, modernizarea şi extinderea dispensarului uman din localitate şi proiectul privind racordarea la sistemul de canalizare. Școala cu clasele I-VIII din satul Gura Văii, unde lucrările  de reabilitare deja au început, elevii fiind mutați într-o altă locaţie, iar când se vor întoarce școala va fi foarte frumoasă și dotată la cele mai înalte standarde.

De curând a fost desemnat și câștigătorul licitației pentru şcoala din satul Olteni și, începând din iunie când elevii vor intra în vacanță, vor demara lucrările de reabilitare și modernizare.

scoala bujoreni reabilitarePrimarul mai spune că în același situație se află și școala din satul Bogdăneşti, care la începutul noului an școlar va arăta cu totul altfel.

Totodată, au început și lucrările modernizare pe interior a dispensarului din localitate, după ce medicii au fost mutați într-un alt spațiu amenajat special de autoritățile locale.

,,Am relocat medicii şi a trebuit să pregătim spaţiile în care îşi vor desfăşura activitatea pentru cel mult şapte luni. Proiectul, deşi are o perioadă mai lungă de execuţie, poate fi realizat mai repede. Constructorul s-a angajat că în maxim şase luni va fi gata dispensarul. Abia aşteptăm să avem în localitate un dispensar modern, dotat şi utilat cu tot ce este nevoie pentru servicii medicale”, ne-a precizat edilul din Bujoreni, Gheorghe Gîngu.

Georgiana Raicu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s