Olt. Spectacol caritabil la Scornicești pentru o tânără din Poboru

DSC_0969În urmă cu câteva luni, Nicoleta- Leontina Crețu, de 33 ani, angajată a primăriei Poboru, a fost împușcată accidental și acum  riscă să își piardă un braț. Familia tinerei a găsit, în sfârșit, o clinică în Germania care să îi facă o proteză pentru antebraț, însă operația costă peste 30.000 de euro.

Despre Nicoleta Crețu, primarul din localitate, Iulian Bărăscu, spune că este foarte muncitoare și are în gospodăria sa mai multe animale (oi și vaci) dar și niște utilaje agricole pe care le va vine pentru a strânge banii necesari operației.

Autoritățile locale s-au gândit să îi dea o mână de ajutor Nicoletei și au găsit soluția unui DSC_0075spectacol umanitar organizat în orașul Scornicești, cu sprijinul  Ansamblului ,,Zestrea Poboranilor” coordonat de Ana Mirela Răduleanu, a autorităților locale din oraș, precum și a televiziunii online VGtv Regional.

Spectacolul a debutat cu o paradă a portului popular pe principalul bulevard din orașul Scornicești, după care Ansamblul de la Tătulești, înființat de curând de Ana Mirela Răduleanu, a dat o reprezentație foarte frumoasă.

DSC_0061 A urmat un recital al Robertei Buzurin, care la numai 10 ani a fost laureată a Festivalului ,, Maria Lătărețu” de la Tg Jiu și premiată la mai multe festivaluri din țară și străinătate.

Cu un palmares la fel de bogat, pe scena din Scornicești a urcat Ana Costea, membră a Ansamblului ,,Mlădițele Oltului”, coordonat de Victorița Cică,  cu peste 30 de premii și zece trofee obținute la festivalurile din țară.  De asemenea, tot din acest ansamblu și-au mai dat concursul tinere la fel de talentate precum Andrada Ghițoaica, Iustina Sandu, Miruna Muftar, Diana Sima, Andrada Răducan, Mihaela Mihăilă, Camelia Cârstea, Alina Coman, Roxana Manoloiu, Miruna Rotaru, Georgiana Tundrea, Emilia Drejoi și Ana Dragomir.

Surpriza spectacolului caritabil organizat pentru susținerea  financiară a tinerei DSC_0160Nicoleta Crețu a fost îndrăgita interpretă de muzică populară, Mariana Cârstea, care însuflețit cu adevărat atmosfera,  invitând la joc pe toți cei prezenți.

Chiar dacă o ropotă de ploaie de vară i-a întrerupt prestația, artista a continuat spre deliciul spectatorilor veniți în număr destul de mare.

Mai multe amănunte la VGtv Regional www.vgtvregional.ro

Redactor/ prezentator Georgiana Raicu, op. Imag. Ionuț Cocârlău, editare și montaj, Georgiana Raicu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s