Editorial. Vise ucise de trădători în PNTCD

gheorghe duduialaTeleviziunile mint de rup la știri. Nu toate și nu tot timpul. Nu fac excepție nici Antena 1, Antena 3, PRO TV, Kanal D, România TV, DIGI24, Realitatea Tv sau B1. Sper că le-am enumerat pe toate.

Păcat că a dispărut OTV cu tot cu Dan Diaconescu, profesor și ”doctor honoris causa” în manipularea de televiziune. Profitând de vizibilitatea imensă pe care o au, televiziunile au prostul obicei de a denatura realitatea, mai ceva decât cârciumarul hoț care toarnă apă în vin, de PSD care minte că îți crește veniturile și te trezești că trebuie să aduci bani de acasă, sau de Daniela Crudu când spune că a făcut sex cu cinci bărbați. Pe zi, poate. Să fim bine înțeleși, ca explicațiile de pe cutiile de medicamente. Televiziunile mint doar atunci când au interes direct în manipularea unui eveniment sau a unei știri. Punctual, la obiect și cu dedicație. De mâine încep cu exemple concrete luate din emisiunile de știri de la televizor.

De regulă, mințile tuturor oamenilor care activează într-o formațiune politică, țes o rețea care anima și țin partidul în lupta politică concurențială. După ultimul eșec înregistrat în alegeri, toți vechii membrii PNȚCD, au visat și au sperat la o revenire glorioasă și ca poate fi salvat printr-o gândire constructivă a partidului cu noi resurse viabile pentru a deveni din nou frecventabil.

Ca o ultimă speranță, domnul Aurelian Pavelescu, s-a abătut din terenul său politic si a preluat conducerea PNȚCD cu sinceritate și credință creștinească. S-a angajat ca un mare strateg să militeze neobosit în acest sens. În mod perfid, domnul nostru președinte ales, s-a strecurat ca șarpele-n răzoare, folosind sigla partidului pentru a-și construi o mare carieră politică. A practicat cunoscuta metoda a alianțelor cu forțe politice de dreapta și de stânga, doar pentru a păcăli pe toată lumea și, în final, a făcut un mare fâs în loc de bun politic.

Ultima alianță rușinoasă cu social-democrații l-a acoperit de rușine și de mizerie pentru că a făcut-o în mod abuziv și fără consultarea partidului. Mânat de interese obscure și cu totul în interes personal, a completat lista pentru euro-parlamentare cu persoane apropiate și foarte dubioase cu scopul de a mai dinamita odată partidul.

Acum partidul nu numai că nu mai poate intra într-o noua dinamică a politicii dambovițene, dar a fost târât de acest individ la groapa istoriei, deconectându-l de la tot ce îl mai ținea în viață. PNTCD a fost scos de pe scena politică din România de către acest individ și în loc de viață i-a oferit odihnă veșnică.

Iată ce poate să facă un singur om cocoțat pe o poziție de dictator într-un partid cu tradiție istorică. A mințit ca va împlini vise și speranțe noi, ca va impune o agenda ambițioasă și a dovedit doar incertitudine, inacțiune și lipsă permanentă de bun-simț. PNȚCD, adio!

Gheorghe Duduială

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s