Olt. O familie din Drăgănești agresată de rude, cere dreptate în justiție

familie-agresatc483-fluture-goman.jpgFamilia lui Fluture Goman din Drăgănești-Olt este hărțuită și agresată de un clan de interlopi din aceeași localitate din 2015, principalul vinovat fiind cumnatul acestuia, . Poliția nu ia nicio măsură cu interlopii, iar aceștia se tem să mai iasă din casă sau să mai trimită copiii la școală.

În 2015 au avut loc niște conflicte între rude și de atunci familia a avut de suferit atât traume psihice, cât și fizice. În momentul de față sunt 19 dosare pe rol, cei din familie au toți certificate medico-legale care atestă loviturile și depășesc cu mult limita admisă,  nora a fost bătută, în fiecare an se întâmplă ceva, dar din păcate justiția nu face dreptate.

Familia se află într-o permanentă amenințare din partea acestor rude care îi amenințe și îi bat fără ca poliția, justiția să intervină, să facă ceva. Băiatul domnului Goman Fluture a avut un ochi scos, a făcut un transplant în Turcia, cheltuindu-se foarte mulți bani.

Goman Fluture a declarat pentru VGTV Regional că în anul 2015 a avut un conflict între familie agresată 2el și cumnatul său, care a făcut un denunț la București la Parchetul General  prin care spunea că îl acuză că a avut firme și a făcut evaziune fiscală. „Eu nu am avut nicio implicație în firmă, a fost un denunț mincinos, am stat 24 de ore arestat, s-a dovedit că nu e adevărat și mi-au dat drumul a doua zi. Știu că el și mai multe persoane de etnie rromă mă dușmănesc, dar nu știu de ce. Eu am fost președintele rromilor pe 3 județe, dar de aproximativ 3 ani nu mai sunt. După ce am venit din arest, a doua zi m-a chemat cu denunțul la el acasă și a zis că mint, apoi a luat o farfurie și a aruncat-o în ochiul băiatului. Băiatul a țipat că i-a scos ochiul și am fugit la Spitalul Slatina, iar apoi și-a spart geamurile de la casă ca să spună că eu le-am spart” a spus Goman Fluture.

Fiul său a fost operat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, unde i s-a spus că ochiul nu mai poate fi salvat decât printr-un transplant de cornee în Turcia, a făcut transplantul, care a costat  17.000 de euro, iar toate operațiile au costat 45.000 de euro, fiind nevoit ca în fiecare lună să meargă în Turcia la control.

De atunci, Goman Fluture a fost reclamat peste tot, că are firme și că colaborează cu alte firme. „Anul trecut am fost arestat din nou la Brașov 3 luni pentru denunț mincinos, pentru că am dat bani unui primar din Brașov, dar eu nici măcar nu îl cunosc pe acest primar. După 3 luni de arest am avut arest la domiciliu o lună, iar acum suntem în continuare în judecată” spune capul familie.

Familie agresată 1        Nora lui Goman Fluture, Lucreția a precizat în interviul acordat că în timp ce soțul său și socrul erau arestați la Brașov ea se afla singură acasă cu soacra și copiii, „la un moment dat când se afla în curte cineva a intrat înăuntru, m-au tras afară 2 băieți, m-au dus la ei în curte, am fost bătută de 7 bărbați de față cu copiii mei, am avut spitalizare 60 de zile, dinții mi-au fost rupți, am făcut plângere la poliție, mi-am angajat avocat, am depus dosarul la Slatina unde au hotărât că nu e tentativă de omor. L-au trimis la Caracal unde nu au luat nicio măsură și apoi l-au trimis înapoi la Slatina. Eu stau sub influența tratamentului pentru că am foarte multe dureri, dar cea mai mare durere a fost că mă uitam la copilul meu în vârstă de 17 ani cum era bătut cu bâte, cu lopeți. Totul a început de la un stâlp pe care noi îl avem în curte și de la care se alimentează cu energie electrică, au un fir tras. Când am sesizat am sunat la poliție, poliția a venit dar nu a făcut nimic, iar când a plecat ei au venit peste noi pentru că știau că suntem singure acasă. Am fost trase de păr, tăiată cu cuțitul pe mâini, iar cei de la Slatina spun că nu a fost tentativă de omor. Dacă eu vin cu dovezi clare cu poze, ce dovezi pot să le mai dau? După ce m-au bătut m-au aruncat în stradă și mi-au smuls brățări, cercei și tot ce aveam”.

Familia lui Goman Fluture transmite autorităților următorul mesaj: „Justiția să fie dreaptă, să ia în considerare toate actele pentru că ne judecăm de 4 ani și nu avem niciun răspuns”.

Mai multe amănunte la VGtv Regional www.vgtvregional.ro

Reporter, editare și montaj Georgiana Raicu, redactor Ionut Andrei Cocîrlău

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s