Olt. Fostul Vicepremier, Paul Stănescu, nu pleacă de la PSD!

stanescu si oprescuDupă foarte mult timp, președintele PSD Olt, senatorul Paul Stănescu, vicepremier,  fost ministru al Dezvoltării și proaspăt demisionar din funcția de președinte executiv  la nivel național, a organizat o conferință de presă alături de mai tânărul său coleg, Marius Oprescu, președintele CJ Olt.

Stănescu a fost foarte reținut în declarații cu privire la adevăratele  motive care l-au determinat să nu accepte o funcția de președinte executiv al partidului, funcție în care a fost propus chiar de către premierul Viorica Dăncilă.

Printre altele, acesta a afirmat că va intra cu siguranță într-un proiect de anvergură al partidului, nu însă al unei persoane.

Marius Oprescu, președintele Consiliului Județean Olt, a mulțumit tuturor celor care s-au oprescuprezentat la vot și a avut încă încredere în PSD. „De fiecare dată am încercat și vom încerca în continuare să facem toate eforturile pentru a nu dezamăgii cetățenii din județul nostru pentru că întotdeauna au fost alături de noi și cred că trebuie să păstrăm cu sfințenie acest respect față de oamenii care votează PSD in județul Olt. Eu ca președinte împreună cu colegii mei ne vom comporta ca și până acum, chiar dacă la nivel național am dus o luptă, dar am pierdut alegerile europarlamentare. Nu mă așteptam la asta!”.

stanescuComitetul Executiv Național a luat o decizie prin care va avea loc un Congres de alegeri sâmbătă, 29 iunie 2019, și vor fi puse în joc cele 3 funcții: președintele, președinte executiv și secretar general al PSD-ului. „Urmează, ca după alegerile generale din PSD, să fie un congres al partidului în care să începem alegerile la organizațiile de bază. Ceea ce a făcut să pierdem alegerile la nivel național a fost demonizarea liderului partidului (n.r. – Liviu Dragnea). Probabil că alegerile pe care le-a luat acesta nu au fost în acord cu agenda cetățeanului. Este o bătălie, alegerile europarlamentare au o miză destul de mare, iar eu ca membru de partid sunt convins că am pierdut o bătălie, nu un război”.

Mai multe amănunte la VGtv Regional http://www.vgtvregional.ro

Reporter Georgiana Raicu, redactor Ionuț Cocârlău, op.,editor imagine și montaj Georgiana Raicu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s