Olt. Caz revoltător la Spitalul Județean Slatina: o copilă de 10 ani bătută de un medic

sju slatinaSpitalul Județean de Urgență Slatina a ajuns din nou în atenția presei dar nu fapte lăudabile, ci pentru niște fapte care aduc atingere imaginii acestei unități spitalicești

Dacă doctorul Mircea Tușciuc a fost condamnat la 3 ani și jumătate închisoare cu executare într-un dosar de malpraxis, din cauza îngrijirilor necorespunzătoare date de acesta, acum este rândul doctoriței Moisă Liana, de la secția ORL a SJU Slatina, să iasă în față.

În cursul zilei de 08.08.2019 o fetiță de numai 10 anișori a fost  agresată fizic și verbal de către doamna doctor Moisă Liana în timpul unei operații de polipi efectuată la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Pe pagina sa de social-media, tatăl fetiței, Marin Didiță, a postat un mesaj prin care și-a exprimat indignarea față de modul în care i-au fost acordate îngrijiri medicale copilei.

“Bună seara! Ieri 08.08.2019 în urma unei operații de polipi la Spitalul Județean sju 2Slatina, fata mea a fost agresată și fizic dar și verbal de către doamna Doctor Moise. Această lovind-o în sala de operație (cu palmele peste față) cu cruzime.

I-a făcut doar o anestezie locală foarte slabă și un spray în nas și gură care nu și-au făcut efectul, aceasta operând-o pe vie.

Sunt foarte dezamăgit de ce se întâmplă în acest spital, pe lângă normele de igienă devastatoare și gândacii care umblă pe pereți în fiecare seară, medicii au început să-și bată joc de pacienți, nu cred că un copil de numai 10 ani ar merita asta, mai ales că nu este primul caz la care doamna doctor face acest lucru.

Nu mai am nimic de spus decât să le fie rușine !!!!” a fost mesajul postat pe facebook, care a stârnit revolta  internauților.

Contactat de reporterul redacției noastre, tatăl fetiței ne-a relatat cum s-a ajuns ca fiica sa să fie lovită de medic, precizând că: “Fetiței îi era cam frică. I s-au făcut două inejecții în fund la ora 8 dimineața și după aceea a băgat-o în sala de operație. Copilul a spus că o doare și a început să plângă, iar atunci doctora a început să o drăcuie și să-i dea palme, i-a spus că dacă nu desface gura îi sparge dinții”.

În momentul în care a ieșit doctora din operație, din relatările tatălui, i-ar fi spus soției sale: “duceți-vă dracu de aici”. Reacția doctoriței, crede tatăl, a venit ca urmare a faptului că nu i-a băgat “ceva” în buzunar.

Părinții au luat legătura cu conducerea spitalului care i-a transmis că va vorbi cu doctorița.

Ionuț Cocârlău

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s