Olt. Invitație la teatru: „Șase din 49”pe scena din Slatina

teatru.jpgPrimăria municipiului Slatina, Centrul Cultural Eugen Ionescu și Asociația Culturală Center Inter Art invită slătinenii miercuri 14 august 2019 la ora 19,00 la un nou spectacol teatral de excepție: „6 din 49“, un spectacol al Teatrului de Artă București cu Liviu Cheloiu și Dana Voicu, în regia lui Alexandru Maftei! Biletele se pun în vânzare începând de joi 8 august ora 16,00 la casieria Centrului Cultural Eugen Ionescu.

Prețul unui bilet: 12,50 lei.

Ce se poate întâmpla unui cuplu de oameni simpli atunci când sunt puși în fața unui bilet câștigător la loto care valorează 10 milioane de euro? Cei doi soți cad pradă unei imaginații debordante și evoluează de la bucurie frenetică la frică paralizantă și paranoia avansată.

Toate hibele mai vechi sau mai noi ale relației lor ies încet, încet la iveală într-o cavalcadă când comică când tragi-comică care culminează cu un gest extrem. Sub aparența comică piesa „Șase din 49” pune în discuție până la urmă felul în care o relație de cuplu poate rezista uneia din cele mai perfide ispite inventate vreodată: banii!

Valeru Ciurea

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s