Olt. Target de 5.000 de semnături pentru USR Olt!

Silviu Anton
Silviu Anton

Silviu ANTON, președintele USR Olt, în cadrul conferinței de presă susținută ieri, 21.08.a.c., a prezentat noua conducere județeană, aleasă în data de 17.08.a.c., cu mențiunea că din actuala echipă de conducere fac parte 7 persoane, nu 5, cum era până acum. Biroul Județean este alcătuit din președinte, 3 vicepreședinți și 3 membrii. De la eveniment au lipsit 2 dintre membrii, care au fost angrenați în activități de serviciu, neputând lipsi. Președintele USR Olt a acordat cuvântul fiecărui membru din conducere pentru a se prezenta și a explica presei prezente și, totodată, cetățenilor, motivul pentru care au ales USR și pentru care ne îndrumă să alegem acest partid.

Ștefan Bădici este prim-vicepreședinte al USR Olt, are 33 de ani și este tatăl a unei DSC_0980fetiței. Acesta lucrează în cadrul mai multor firme private, fiind economist, ocupând și funcția de director economic la una dintre firme. A intrat în USR în anul 2016, an în care a luat decizia de a rămâne în țară, dar nu oricum, ci cu un motiv: „Să schimbăm România și să facem un loc mai bun pentru copii noștri” spune Ștefan Bădici în cadrul conferinței de presă.

Mihai Martin, vicepreședinte USR Olt, este unul dintre cei care a pus bazele USR Balș, filială nou înființată și ne-a vorbim de schimbare, despre cum s-a vorbit și s-a crezut în schimbare încă de la arestarea lui Nicolae Ceaușescu, însă apreciază că „au trecut 30 de ani și pot să spun că acum, în această perioadă, în sfârșit putem să schimbăm ce a fost vechi, cu ceea ce este nou, ci nu doar pentru ca să schimbăm, și realmente, fiind părerea mea, simt acum că timpul nu mai are răbdare pentru România” explicând că suntem într-o situație critică.

DSC_0975  Și USR Olt a început campania de strângere de semnături pentru candidatura lui Dan BARNA la funcția de Președinte al României, având un target destul de mic, dar realizabil, de numai 5.000 de semnături. Se dorește, de această echipă implicată și doritoare de schimbare în bine, ca semnăturile să fie strânse până pe data de 15 septembrie a.c. „Eu consider că Dan BARNA are o șansă foarte mare de a fi viitorul Președinte al României. Este îmbucurător faptul că pentru prima dată în ultimii 30 de ani sunt sondați pentru a ajunge în turul 2, doi oameni de dreapta, Dan BARNA și Klaus IOHANNIS” a  declarat președintele USR Olt.

Într-un proces complet de reorganizare, USR Olt nu a reușit să facă organizații în toate localitățile din Olt, având numai 15 filiale, iar alte 7 sunt în lucru. Mai mult, USR-ul nu a putut înființa organizații nici măcar în toate orașele din Olt, potrivit președintelui USR Olt, Silviu ANTON, la Potcoava și Scornicești nu sunt filiale înființate.

Mai multe amănunte la VGTv Regional http://www.vgtvregional.ro
Reporter Georgiana Raicu, redactor Ionuț Cocârlău, editor imagine și montaj Georgiana Leulescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s