Vâlcea. Soprana Camelia Clavac premiată de prefectul Florian Marin

FB_IMG_1566541897255Soprana Camelia Clavac, a avut parte de o surpriză frumoasă ieri, 22 aprilie din partea prefecupref de Vâlcea, Florian Marin.

Artista a fost invitată la  vernisajului FB_IMG_1566541922585expoziției de pictură, organizat la sediul Prefecturii Valcea,  realizată de către soții Mioara și Sergiu Plop, plrecum și a altor artiști plastici din județ, unde a interpretat câteva piese celebre din lirica de specialitate.

FB_IMG_1566541908123,,Am avut onoarea ca alături de doamna subprefect Aurora Gherghina să acord o plachetă de onoare unei mari artiste lirice și unui dascăl de excepție, așa cum este soprana Camelia Clavac,câștigătoare a numeroase premii naționale și internaționale.
De asemenea am acordat o diplomă de FB_IMG_1566541890926excelență și doamnei Mioara Plop,pentru promovarea culturală a județului,prin organizarea multiplelor expoziții de pictură la nivel local și național.
Mulțumesc domnului Petruț Constantinescu,directorul Filarmonicii „Ion Dumitrescu” Râmnicu Vâlcea ca și doamnei Annemarie Keresztely,directorul Liceului de Artă „Victor Giuleanu” Râmnicu Vâlcea,pentru sprijinul acordat la realizarea acestei manifestări!” A spus Florian Marin, prefectul de Vâlcea.

Georgiana Leulescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s