Vâlcea. Clădirea Prefecturii reabilitată complet

prefectPotrivit prefectului de Vâlcea, Florian Marin, fațada clădirii unde funcționează Instuția Prefectului va fi reabilitată complet, ca urmare a comentariilor din spațiul public cu privire la aspectul acesteia.

,,  La acel moment am făcut promisiunea că voi întreprinde toate diligențele legale, în așa fel încât după foarte mult timp să fie realizată reabilitarea și zugrăvirea exterioară a clădirii.
În atare condiții, în primăvara acestui an, mai exact în luna martie am înaintat un memoriu către Direcția Generală Financiară din cadrul Ministerului Afacerilor Interne,în vederea suplimentării capitolului din buget, aferent titlului privind Reparațiile curente cu suma de 268 mii lei.
Pe data de 22.04.2019, Ministerul Afacerilor Interne, prin Direcția Generală Logistică, a eliberat Certificatul de urbanism, în vederea obținerii autorizației de construire, iar în luna iulie, a fost emisă Autorizația de construire pentru „Lucrări de reparații și zugrăveli exterioare la fațadele clădirii – Instituția prefectura valceaPrefectului Județul Vâlcea.”a ținut să precizeze prefectul Florian Marin.
Termenul până la care este așteptată finalizarea lucrărilor este data de 20 noiembrie a.c., iar valoarea totală a lucrărilor este de 265.570,06 lei.
Florian Marin a ținut să mulțumească  colegilor din Serviciu Financiar și Logistic din cadrul Instituției Prefectului Vâlcea celor din Direcțiile Generale Financiară și Logistică, din cadrul Ministerului Afacerilor Interne precum și conducerii MAI, pentru că au făcut posibilă realizarea acestei necesare lucrări.

Georgiana Leulescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s