Klaus Iohannis și-a început campania electorală la Școala de Vară din Constanța

klaus-iohannis-rares-bogdan-unul-dintre-cei-mai-noi-si-mai-de-succes-politicieni--1Președintele României, Klaus Iohannis  a început în forță bătălia pentru un nou mandat la Școala de Vară a tinerilor liberali de la Constanța, unde a fost întâmpinat cu entuziasm de sute de oameni care s-au înghesuit să îl salute și să dea mâna cu el.

Potrivit unui comunicat de presă, acesta a participat în week-end-ul trecut la două acțiuni organizate de liberali, beneficiind astfel de toate ingredientele unei lansări reușite în cursa pentru un nou mandat.

Aceiași sursă mai arată că președintele Iohannis a avut nevoie de zeci de minute pentruiohannis a intra în sala Casei de Cultură din Constanța, unde a fost programată reuniunea organizațiilor liberale din Zona de Sud-Est.

În timp ce liderii PSD sunt huiduiți peste tot unde se duc, la venirea președintelui Klaus Iohannis oamenii s-au strâns în număr mare chiar în fața sălii în care urma  să aibă loc reuniunea. Deși orașul lor trece drept un fief PSD, constănțenii s-au înghesuit să facă poze, să dea mâna, să-i vorbească președintelui. Președintele a fost oprit chiar și în holul Casei de Cultură, de oameni dornici să discute cu el preț de câteva secunde. Intrarea în sală a președintelui Klaus Iohannis a dinamizat mulțimea: oamenii au început să fluture steaguri ale României, ale UE dar și bannere pe iohannis (2)care scria ”o Românie normală”. Președintele Iohannis a trecut printre oameni, fâcând o nouă baie de mulțime, acompaniată de sute de poze făcute cu telefoanele de către delegați. În drumul spre podiumul sălii de ședință, șeful statului a dat mâna și a vorbit cu mai mulți delegați.

O să fiţi principalul partid al unei coaliţii democratice care va guverna România mult mai bine în viitor, mult mai mult timp “, a fost mesajul cu care  președintele Klaus Iohannis a electrizat sala.

Întrebat dacă Ludovic Orban ar putea fi o variantă de premier, Iohannis a replicat: ”Oricând, Ludovic, oricând”.

PSD a produs ”cea mai dezastruoasă guvernare din ultimii 30 de ani”, a  acuzat scoala iohanispreședintele Klaus Iohannis. El a mai spus că social-democraţii nu au avut timp să guverneze şi pentru oameni şi au dat legi care să submineze Justiția, poliţia şi administraţia publică. Şeful statului a explicat că în ultimii ani şi-a folosit toate pârghiile constituţionale pentru a bloca măsuri care ar fi fost catastrofale pentru ţară.

Pregătirea pentru guvernare

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a avut un mesaj în aceeași notă. “Trebuie să ne pregătim pentru guvernare şi suntem pregătiţi pentru guvernare. Trebuie în schimb să facem lucrul ăsta cu trudă, cu modestie, cu smerenie faţă de concetăţenii noştri, cu atenţie la problemele fiecărei categorii sociale, să analizăm fiecare soluţie posibilă  astfel încât orice decizie pe care o luăm să garanteze efectele favorabile pentru societatea românească”, a solicitat președintele PNL.

 

thumbnailDe asemenea acesta a mai adăugat că PNL nu trebuie să cadă în ispita de a lua decizii pe picior, de a scoate din joben ordonanţe de urgenţă peste ordonanţe de urgenţă, fără niciun fel de fundamentare.

Vă cer să puneți pe primul plan această bătălie pentru România. Vă cer, printre vecini, rude, cunoscuți, să transmiteți aceșt mesaj: România nu e condamnată să fie la periferia Europei, România are șansa unui destin măreț cu o singură condiție să se ducă la vot și să voteze cu Iohannis președinte, a solicitat Ludovic Orban.

„Dacă cei din PSD mai au majoritate undeva, este la Rahova sau la Jilava. În Parlament nu mai au majoritate, în sprijinul populației sunt în minoritate gravă”, a spus Ludovic Orban.

„Și pentru a arăta ce a făcut PSD, n-a făcut altceva decât să modifice legislația justiției pentru a-i scăpa pe cei care urmau să fie condamnați în special pentru corupție, dar nu numai. Au eliberat din închisori deținuți înainte de termen, guvernare pentru infractori. A fost o ironie”, a mai adăugat Ludovic Orban.

Zilele acestea asistăm la ultimele zvâcniri de disperare ale guvernului PSD. După ce a secătuit țara de tot ce se putea, PSD a ajuns să fure până și miniștri, orice, numai să nu piardă puterea!”, a fost modul în care prim-vicepreședintele PNL Raluca Turcan a acuzat PSD. ”De trei ani, România este campioană în Uniunea Europeană la creşterea preţurilor. Nu le-a păsat nicio secundă că în școlile din România se învață în condiții insalubre. Nu le-a păsat că au ajuns copii să facă autostopul în condiții de nesiguranță. Nu le-a păsat de spitale, unde oamenii mor cu zile. Și-au pus pilele și clienții pe funcții plătite într-o lună cu leafa unui om de rând într-un un an”, a acuzat prim-vicepreședintele PNL.

La rândul său, prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan i-a mobilizat pe liberali spunând că perioada de opoziție se va încheia, odată cu câștigarea celui de-al doilea mandat de preeșdinte de  către Klaus Iohannis. PNL merită să ajungă acolo, dar bătălia se dă pe 10 și 24 noiembrie”, a spus el.

Timpul nesimțiților și al hoților a expirat. Iar garanția pentru schimbare este una singură – Klaus Iohannis, Președintele României pentru următorii 5 ani!”, a comentat prim-vicepreședintele PNL.

Georgiana Raicu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s