AJOFM Vâlcea organizează Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți

Ajofm-Bursa-locurilor-de-muncaAgenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Vâlcea face cunoscut că, vineri 18 octombrie 2019, începând cu ora 9:00,  va organiza Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți la sediul Centrului Regional de Formare Profesională a Adulţilor Vâlcea din Râmnicu Vâlcea, str. Calea lui Traian, nr.98, judeţul Vâlcea.

Potrivit comunicatului de presă emis de agenția vâlceană, absolvenții unei forme de învățământ, promoția 2019, care încă nu și-au găsit un loc de muncă au șansa de a intra pe piața muncii, la Bursa locurilor de muncă destinată lor.

,,Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți reprezintă o oportunitate de a Liviu Cochirlea, ajofm valceacunoaște mai bine piața muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru ca aceștia să poată alege un loc de muncă conform pregătirii lor profesionale sau să se informeze despre ocupațiile cu posibilități mai mari de angajare pe termen mediu și lung. La acest eveniment, pot participa și celelalte categorii de persoane care nu au loc de muncă sau care doresc schimbarea acestuia.

Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creșterea gradului de ocupare pentru absolvenți, nefiind excluse alte categorii de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, în condițiile unei concurențe loiale, transparente, care să permită realizarea unui echilibru între acestea.

ajofmsomerilocuridemunca13725771-1409233290Precizăm că participarea la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți este gratuită atât pentru angajatori, cât și pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă.”, se precizează în comunicatul emis de sursa citată.

Angajatorii din judeţul Vâlcea care doresc să participe la acest eveniment trebuie să depună ofertele de locuri de muncă vacante la sediul ALOFM Rm. Vâlcea, str. Dacia, nr. 8, etajul III, birou 313, tel 0250735608, email: ajofm@vl.anofm.ro, persoana de contact Marcela Chichinete.bursa locuri valcea

Mai multe informații despre serviciile oferite de instituția noastră se găsesc pe site-ul www.anofm.ro, cât și pe pagina de facebook „Agenția Jud. pt. Ocuparea Forței de Muncă Vâlcea”.

Georgiana Raicu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s