Argeș. „Intră în joc, câştigă-ţi sănătatea!” o ediție de succes la Bradu

ontra in jicUn proiect de mare anvergură sportivă început în urmă cu cinci ani în urmă, numit sugestiv „Intră în joc, câştigă-ţi sănătatea!” se desfășoară în perioada 4 octombrie – 14 decembrie, fiind inițiat de Instituția Prefectului Argeș, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean.

Pentru concursul din acest an s-au înscris 287 de echipe, fiind implicaţi aproximativ 2.900 de copii de la școlile argeșene, atât din mediul urban cât și rural.

Competiția  de la Baza Sportivă Bradu a avut loc deja pe 11 octombrie, în colaborare cu Primăria Bradu și CS Real Bradu, festivitatea de deschidere desfășurându-se în prezența subprefectului de Argeș Adrian Bughiu, primarului Dan Stroe, viceprimarului Gheorghe Negoi și a directorului Clubului Sportiv ,,Real Bradu”,  Ionuț Nae.

Cu această ocazie au concurat pentru faza gimnazială zeci de elevi din mai multe localități, dar și echipele de handbal și fotbal ale școlii din Bradu.

Organizatorii au precizat că acțiune are ca scop atragerea și implicarea elevilor către activități sportive, în sprijinul dezvoltării ariei de selecţie pentru practicarea sportului de performanţă. De asemenea, se urmăreşte educarea tinerilor către un stil de viaţă activ şi îndrumarea lor către sportul de echipă.

intra in joc ...Competiţia se desfăşoară la mai multe ramuri – baschet fete şi băieţi, handbal fete şi băieţi, volei fete şi băieţi şi fotbal fete. Se pot înscrie elevi nelegitimaţi la vreun club la disciplina la care participă, meciurile fiind arbitrate de profesori de educaţie fizică şi sport în etapele preliminare şi de către arbitri acreditaţi în fazele semifinale şi finale ale campionatului.

Ionuț Cocârlău

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s