Olt. BEJ-ul se mută la fostul Colegiul Agricol „Carol I“

angela nicolae      Potrivit unui comunicat de presă emis de prefectul Angela Nicolae, sediul Biroului Electoral Județean Olt, nu va mai funcționa la sediul Prefecturii, așa cum a fost până acum. Astfel că,  începând din 6 noiembrie 2019, sediul Biroului Electoral Județean nr.30 Olt se mută în clădirea fostului Colegiu Agricol „Carol I“ din str. Strehareți nr.150, municipiul Slatina.

Prefectul Angela Nicolae, susține că ,, Această locație dispune de încăperi suficiente, astfel încât în noaptea predării buletinelor de vot și a celorlalte materiale necesare procesului electoral, președinții, locțiitorii și reprezentanții secțiilor de votare să beneficieze de cele mai bune condiții de așteptare.”

 De asemenea, prefectul Angela Nicolae a mai stabilit anumite măsuri menite să coada-predare-buletine-vot-1descongestioneze aglomerația din ziua alegerilor dar și după.

Așadar se vor acorda bonuri de ordine strict în ordinea sosirii, urmând ca înştiinţarea să se realizeze prin sistem audio;

Vor exista 4 săli de așteptare, în fiecare sală fiind constituite echipe formate din personalul tehnic auxiliar al BEJ nr.30 Olt, care vor ajuta președinţii, locţiitorii și reprezentanţii secţiilor de votare la pregătirea materialelor ce urmează a fi predate;

Din sălile de așteptare, președinţii, locţiitori și reprezentanţii secţiilor de votare vor avea acces în sala de preverificare, unde se vor afla 10 echipe, formate din reprezentanţii BEJ nr.30 Olt, Direcţiei Regionale de Statistică Olt și Autorităţii Electorale Permanente Olt;

CA Carol I
Colegiul Agricol Carol I Slatina

Direcţia Regională de Statistică Olt va prelucra procesele verbale pe 7 staţii de lucru, într-o sală special amenajată ; Operatorii din secţiile de votare vor fi îndrumaţi către sala pusă la dispoziţie Serviciului de Telecomunicaţii Speciale Olt pentru verificarea tabletelor; Predarea materialelor electorale către BEJ nr.30 Olt se va face în holul central, în locuri special amenajate; Intrarea cu toate documentele se va face printr-o cale de acces separată faţă de cea de ieșire, pentru asigurarea unui flux operaţional.

Totodată, prefectul judeţului Olt a luat toate măsurile necesare pentru ca în perioada așteptării să existe toate condiţiile optime pentru președinţii, locţiitorii și reprezentanţii secţiilor de votare, să beneficieze de două zone de parcare a mașinilor, care vor fi indicate de către poliţiști/jandarmi.

În fiecare sală va fi montat un aparat cu apă rece/caldă și vor fi puse la dispoziţie ceai și cafea instant.

De asemenea, aici vor fi amplasate pubele pentru colectarea gunoiului, iar în exteriorul clădirii, la intrare, vor fi amenajate locuri pentru fumat.

Toţi angajaţii Instituţiei Prefectului – Judeţul Olt vor fi prezenţi în clădirea fostului Colegiu Agricol „Carol I“ pentru a fi la dispoziţia BEJ nr.30 Olt și a tuturor persoanelor implicate în procesul electoral.

Georgiana Leulescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s