Olt. Noii șefi de la ISJ Olt, profesori de excepție!

Numirea doamnei Monica Anisie în fruntea Ministerului Educației Național nu m-a bucurat deloc, chiar am fost dezamăgit, deoarece este una dintre persoanele care au contribuit la sancționarea ilegală a mea pe când eram elev.

Dana Tarcomnicu
Daniela Țîrcomnicu

Totuși, postarea nu este despre ministru, ci despre actualul inspector școlar general, doamna Daniela Țîrcomnicu. Sunt bucuros pentru numirea dumneaei în această funcție, este un om dedicat și profesionist, nu cum au fost antecesorii săi. Sunt sigur că va schimba fața învățământului din Olt și nu va mai permite abuzurile directorilor PSD-iști, iar campania electorală nu va mai exista în școli.

Am toată încrederea că va rezolva problemele privind plata fondul școlii, acordarea burselor școlare, decontarea transportului elevilor, dar și a cadrelor didactice și nu numai.

Fenomenul nociv al bullying-ului trebuie combătut, asemenea și discriminările efectuate de profesori pe diferite criterii, cum ar fi prezența anumitor elevi de la clasă la meditații plătite.

Abuzurile din învățământul din Olt vor înceta cu siguranță, am toată încrederea că

Luminița Popescu
Luminița Popescu

doamna Țîrcomnicu va fi un inspector școlar general care se va apleca asupra problemelor elevilor și va discuta deschis cu aceștia, care sunt până la urmă beneficiarii primari ai educației.

Astfel că Daniela Țârcomnicu, adjuncta de la Colegiul Metalurgic din Slatina, a preluat funcția lui Adrian Bărbulete, profesorul caracalean Luminiţa Popescu, preşedintele Organizaţiei de Femei a PNL Olt, a fost numită inspector şcolar general adjunct în locul Marianei Gheorghe, în timp Victor Iacobescu, profesor de limba română la Colegiul Naţional „Radu Greceanu” din Slatina, a preluat cealaltă funcție de adjunct deținută de Liviu Mitroi.

Victor Iacobescu
Victor Iacobescu

Președintele PNL Olt, ne-a declarat că ordinul ministrului prin care s-a realizat schimbarea a fost emis miercuri, 20 noiembrie 2019, fiind și transmis prin fax către IȘJ Olt. În echipa IȘJ Olt mai sunt șapte inspectori școlari care ocupă funcțiile prin concurs, ceilalți putând fi schimbați în orice moment de noua conducere.

Redacția VGtv Regional urează mult succes și un mandat cât mai lung și plin de realizări, doamnei inspector școlar general Daniela Țîrcomnicu, dar și celor doi adjuncți ai săi.

Ionuț Cocârlău

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s