Olt. Organizația USR a susținut pe Klaus Iohannis la prezidențiale!

USR 2Silviu Anton, președintele USR Olt și vicepreședintele Fănel Bădici au transmis în cursul zilei de 20 noiembrie a.c., electoratului, în cadrul unui interviu în exclusivitate, realizat de reporterul VGtv Regional, să beneficieze de dreptul constituțional de a vota și să se prezinte la vot, alegând candidatul PNL, în persoana actualului președinte al României, Klaus Iohannis.

În Olt există 23 de filiale care înainte de primul tur al alegerilor prezidențiale au fost verificate de către președintele USR Olt, Silviu Anton, care a rămas plăcut surprins de deschiderea oamenilor către USR, dar spera, totodată, la un rezultat mai bun pentru Dan Barna. Între alegerile europarlamentare și prezidențiale diferențele au fost de 3% pe județul Olt,  ceea ce înseamnă că au scăzut, deoarece o mare parte dintre votanții de la europarlamentare s-au orientat acum către Klaus Iohannis.

Tinerii au perceput foarte bine mesajul nostru dat fiind faptul că procentul de

ROMANIA-VOTE

tineri până în 24 de ani a fost cel mai mare la Dan Barna față de alți candidați, însă se pare că ceilalți nu au perceput destul de bine. Experiența noastră a fost foarte bună, am cunoscut mulți oameni, iar oamenii pe care i-am cunoscut i-am și convins, dar este foarte greu ca și partid tânăr să mergi și să întâlnești toți oamenii din țară. Cred că trebuia să fim mai prezenți în emisiuni televizate și în mediul online” spune vicepreședintele USR Olt, Fănel Bădici.

Principalul motiv pentru care tinerii pleacă în afara țării este, pe lângă salariile mult mai avantajoase, traiul decent și faptul că pot oferi copiilor un învățământ și servicii medicale de calitate.

Silviu AntonCred că USR va reda speranța, oamenii numai au speranță că se va schimba în bine țară, mergând prin campania chiar am observat acest lucru, eu sper că USR-ul o să reușească asta, să schimbe modul în care instituțiile se adresează cetățeanului de rând, modul în care se comportă cu el, să arătăm că se poate Tot cu acest prilej, liderul filialei oltene,  a îndemnat susținătorii USR să-l voteze pe Klaus Iohannis afirmând că, cel mai probabil, pentru a reuși să învingă PSD-ul în județul Olt este necesar ca toate partidele de dreapta să se unească. „Este de neconceput ca Viorica Dăncilă să fie președinte, de aceea o să-l susținem total pe Klaus Iohannis în funcția de președinte. Noi am încercat în toate campaniile să stăm în permanență în legătură cu cetățenii, cu votanții noștri și cred că acest lucru ne va ridica și în sondaje, și în opțiunea cetățenilor, cu timpul!” se arată încrezător președintele USR Olt.

Spre finalul interviului acordat pentru VG TV Regional, președintele USR Olt a afirmat că oamenii care nu vin la vot sunt aceea care și-au pierdut speranța pentru că au fost mințiți timp de 30 de ani, dar consideră că nu aceasta este sluția și îndeamnă să ne implicăm cu toții de fiecare dată și să nu renunțăm a căuta calea cea dreaptă.

Mai multe amănunte la VGtv Regional.

Redactor Ionuț Cocârlău, Reporter Georgiana Leulescu, op. Imag, Georgiana Raicu, depart. Tehnic ing. Grigore Sebeș

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s