Caz umanitar. Un copil de 1 an are nevoie noi pentru a trăi!

copil - sprijin umanitarAlexandru Mihai, un copil în vârstă de 1 an, suferă de sindromul nefrotic infantil, iar în urma unei crize renale care a avut loc pe data de 6 iulie 2019, micuțul se află internat în spital pentru dializă, având nevoie urgentă de un transplant de rinichi.

Medicii au un diagnostic rezervat și au hotărât transferul copilului pentru tratament și pentru a efectua tratamentului în Italia, însă costurile intervențiilor, care depășesc suma de 240.000 EURO, trebuie să fie suportate de părinți, însă suma este mult față de posibilitățile acestora.

Maladia a fost descoperită când avea doar 10 luni, după niște investigații efectuate la cererea părinților, având în vedere că Alexandru avea mâinile și picioarele umflate mereu.

Mama sa, Cătălina Mihai, a postat un mesaj prin care descrie drama prin care trece această familie în ultima vreme.

Vi-l prezint pe Alexandru Mihai, băiețelul meu, care la o vârstă atât de fragedă poartă crâncene lupte pentru a supraviețui. Ochișorii aceștia frumoși au văzut lumina zilei acum zece luni aducând multă fericire în familia noastră. Dar, la scurt timp, faptul că micuțul nostru avea piciorușele umflate și lua prea rapid în greutate ne-a determinat să efectuăm investigații” își începe mama lui Alexandru scrisoarea adresată oamenilor.

Cătălina Mihai povestește în cadrul scrisorii drama prin care trece familia, dar mai ales drama micuțului Alexandru, care își petrece tot timpul în spital. „În luna iunie, în urma unei enteroviroze, s-a decompensat atât de tare și am ajuns cu el la urgențe aproape în stare de comă. Coșmarul nostru s-a intensificat, i s-au pus catetere și a început dializa peritoneală. După ce a fost stabilizat și internat la secția de nefrologie, unde ne aflăm și în acest moment, continuă dializa, dar face infecție urinară, peritonită, infecție în sânge de la cateterul venos central și i se administrează antibiotice atât venos, cât și enteral” precizează mama plină de durere.

Sfâșiați de durere, familia continuă lupta și face apel către oamenii cu suflet mare pentru a-i ajuta să strângă suma de 240.000 de EURO, necesară efectuării tratamentului și transplantului de rinichi.

Donațiile se pot efectua în conturile bancare deschise pe numele Dragoș Mihai, tatăl copilului.

Cont în lei RO21 RNCB 0318 0720 3636 0001              RNCBROBU

Cont în euro RO23RNCB0746072036360002       SWIFT RNCBROBU

   Dacă doriți să luați legătura cu familie, pentru a afla mai multe detalii și a-i ajuta, puteți să îi contactați la numărul de telefon: +40 749 012 675 deținut de tatăl micuțul.

Redacția VGTV REGIONAL

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s