Sărbători minunate, de la noi pentru voi!

Dumitru Costea, primar Găneasa OltDe sfintele Sărbători să deschidem uşa pentru oaspeţi dragi, şi inima pentru speranţă, bucurie şi lumină. Să fim mai buni şi să privim înainte cu încredere, ştiind că dacă avem credinţă, drumul din faţa noastră va fi presărat cu împliniri.

Virgil Popescu, Ministrul Energiei

*****************************************************************3. Virgil Popescu, Ministrul Energie

De sfintele Sărbători să deschidem uşa pentru oaspeţi dragi, şi inima pentru speranţă, bucurie şi lumină. Să fim mai buni şi să privim înainte cu încredere, ştiind că dacă avem credinţă, drumul din faţa noastră va fi presărat cu împliniri! La mulți ani!

Liviu Voiculescu, președinte PNL Olt, primar Cungrea

********************************************************************************

Liniștea Crăciunului să sălășluiască veșnic în casele și în inimile voastre. Fie ca Georgiana Leulescu, VGtv RegionalSfânta Sărbătoare a Crăciunului să vă aducă fericiri, realizări în viață și numeroase reușite în anul care vine. La mulți ani!

Marius Oprescu, președintele CJ Olt

 

********************************************************************************

George Voicu, primar Bîrla, ArgeșFrumusețea Sărbătorilor de iarnă, cu dulcele ecou al colindelor și cu imaginea celor dragi în suflet să îți aducă împlinire, iubire și multă fericire. Sărbători fericite!

 Senator, Siminica Mirea

****************************************************************************

De sfintele Sărbători de iarnă să deschidem uşa pentru oaspeţi dragi, inima pentru 25. Marian Ciupitu primar Vădăstrița,speranţă, bucurie şi lumină. Să fim mai buni şi să privim înainte cu încredere, ştiind că dacă avem credinţă, drumul din faţa noastră va fi presărat cu împliniri. La mulți ani tuturor!

Cătălin Rotea, Director SJU Slatina

*****************************************************************************Constantin Ciobanu, președinte GAL Ghimpețeni Olt

Cu prilejul sărbătoririi Crăciunului și Noului An 2018, vă urez multă sănătate, pace, prosperitate, copii frumoși și sănătoși, case pline, înbelșugate! Crăciun Fericit și un călduros ,, La mulți ani!”

Constantin Ciobanu, președinte GAL Ghimpețeni

************************************************************************Constantin Cârstina, primar Orlești, judetul Vâlcea

Liniștea Crăciunului să sălășluiască veșnic în casele și în inimile voastre. Fie ca Sfânta Sărbătoare a Crăciunului să vă aducă fericiri, realizări în viață și numeroase reușite în anul care vine.

La mulți ani!

 Mihai Pătru, primar Ocnele Mari, Vâlcea

**********************

Sfintele sărbători de iarnă să vă aducă bucurii nemărginite, sănătate, pe cei dragi la masă pace și înțelegere! La mulți ani!

Dănuț Șărpău, primarul Spineni, Olt

***************************************************************************************

21. Liviu Țîroiu, primar Cîmpulung Muscel, ArgeșAcum în prag de sărbători, vă urez să aveți tot ce doriți, să fiți sănătoși și să zâmbiți cât mai mult!  Crăciun Fericit! La mulți ani!

Valeriu Măndescu, primar Pleșoiu Olt

******************************

Frumusețea Sărbătorilor de iarnă, cu dulcele ecou al colindelor și cu imaginea celor dragi în suflet să îți aducă împlinire, iubire și multă fericire. Sărbători fericite și La Mulți ani!

 Constantin Martin, SC MARDACO SRL, Slatina

********************************************************24. Deputat Marius Iancu

 În preajma sărbătorilor de iarnă, urez tuturor locuitorilor comunei Strejești multă sănătate, bucurii și prosperitate și mult noroc în anul ce urmează! La mulți ani!

Gheorghe Dumbravă, primar Stoenești, Vâlcea

*******************************************************************************George Voicu, primar Bîrla, Argeș

Sfintele sărbători de iarnă, ale Crăciunului și Noului An să vă găsească cu liniște și pace, cu iubire și înțelegere, cu bucurii și reușite! La mulți ani!
Mihai  Ioana, primar Grădinari Olt

********************************************************************************16. Daniel Tudor , viceprimar scornicești

În preajma sărbătorilor de iarnă, urez tuturor locuitorilor din orașul Scornicești multă sănătate, bucurii, masa îmbelșugată și casele pline de veselie și speranță!

 Crăciun Fericit și un An Nou cu împliniri!

Daniel Tudor, Viceprimar Scornicești , Olt

*************************************************************************************

19IPS Varsanufie Arhiep. RâmniculuiSă dovedim, prin viaţa noastră, că deşi nedorit de lume, Hristos tot Se naşte pentru noi şi întru noi. Să ne întărească Dumnezeu pe toţi, cuprinzându-ne în iubirea, pacea şi slava Sa cea veşnică, ca şi noi împreună cu îngerii să aducem aceeași doxologie: „Slavă întru cei de sus lui Dumnezeu şi pe pământ pace, între oameni bunăvoire” (Luca 2, 14).   Fie ca sărbătoarea Nașterii Domnului, a Noului An şi a Botezului Domnului să vă aducă multă pace, sănătate, bucurie şi întărire spre împlinirea a toată fapta cea bună!    

La mulţi ani întru mântuire! Un An Nou binecuvântat!”
IPS Varsanufie, arhiepiscopul Râmnicului

***********************************************************************************

Cu prilejul sărbătorilor de iarnă și a sosirii Anului Nou 2019, dorim tuturor 15. Daniel Cîrjan, Viceprimar Drobeta Tr Severinprietenilor și colaboratorilor noștri, precum și familiilor acestora, Un Crăciun liniștit, pe cei dragi alături, bucurii, noroc, prosperitate și succes în tot ce faceți! La mulți ani!

Deputat Argeș, Simona Bucura Oprescu

**********************************

Nașterea Domnului este o sărbătoare a bucuriei, a dragostei, a înnoirii și primenirii sufletești, pentru că Fiul lui Dumnezeu Se coboară la noi oamenii, spre a ne înnoi, a ne schimba duhovnicește, spre a ne transforma din oameni pământești în oameni cerești, plini de iubire dumnezeiască! Vă doresc un Crăciun magic și un An Nou fericit!

Deputat PNL Vâlcea, Cristian Buican

*******************************************************************************Constantin Cârstina, primar Orlești, judetul Vâlcea

Frumuseţea iernii, cu dulcele ecou al colindelor si cu imaginea celor dragi în suflet să vă aducă împlinire, iubire si fericire. Sărbători fericite!

La mulți ani 2020!

Horia Balica, primar Izvorul Bârzii, Mehedinți

*********************************

Sfintele Sărbători de Crăciun şi Anul Nou să vă aducă sănătate, putere de muncă şi multe satisfacţii alături de cei dragi. Crăciun fericit  și un An Nou plin de realizări!  La mulți ani!

Florin Homorean, prefect Olt

23. Mădălin Ady Teodosescu, primar oraș Balș*************************

 Lumina Naşterii Lui Iisus se întinde de la o casă la alta, de la o inimă la alta, iar căldura şi bucuria Crăciunului ne aduce pe toţi mai aproape! Crăciun Fericit şi un An Nou plin de satisfacţii! La mulți ani!

Gheorghe Gângu, primar Bujoreni Vâlcea

******************************************************************22. Ionel Dulamă, primar Rucăr Argeș

 Sărbătorile albe să vă găsească veseli, fericiţi şi multumiţi de realizările din acest an! Vă doresc ceea ce-mi doresc şi mie: SĂNĂTATE, că-i mai bună decât toate, bucurii și multe realizări!

Laurențiu Guțică, director Muzeul Județean Olt

*************************************************************************************

17. Lucian Petrache Ionescu, administrator SC Matra ScorniceștiAnul 2019 ce stă să vină să vă aducă sănătate, fericire şi împlinirea tuturor speranţelor! Sărbători fericite! LA MULŢI ANI!

 Ancuța Gabriela- Mariana, primar Icoana, Olt

********************************************************2.Senator Olt, Siminica Mirea*

Frumuseţea iernii, cu dulcele ecou al colindelor şi cu imaginea celor dragi în suflet să vă aducă împlinire, iubire şi fericire. De Crăciun este momentul să uităm de griji şi supărări, să iertam şi să iubim şi să ne amintim ca nu suntem niciodată singuri! Sărbători de vis alături de cei dragi! La mulți ani!

Vicepreședinte PNL Olt Marian Vasile,primar Studina Olt

**********************************************************************

18. dr. Veronel Bolborea, director DSV OltFie ca sărbătorile de iarnă să vă aducă liniște, căldură și armonie în suflet. Strălucirea stelei de Crăciun să vă lumineze inimile, iar în sufletele voastre să se oglindească lumina caldă a lumânărilor. Crăciun fericit și un An Nou cu multe realizări!

Marian Scurtu, primar Optași Măgura, Olt

***************************************************************************6. Marian Taifas, SC Romtimex, Slatina

Frumusețea sărbătorilor de iarna să vă găsească  cu belșug în case,  alături de cei dragi, iar prietenilor și colaboratorilor noștri , Anul Nou să le aducă multă sănătate, fericire și împlinirea tuturor dorințelor. Crăciun Fericit și La mulți ani!

Veronel Bolborea, director DSV Olt

************************************************************************

  George Voicu, primar Bîrla, Argeș Sărbătorile de iarnă ce culminează cu  Nașterea Domnului și Anul Nou, să vă aducă pe toți cei dragi împreună, multe bucurii, prosperitate, succes pe toate planurile și mult noroc!

 George Voicu, primar Bârla, Argeș

*************************************************************************21. Liviu Țîroiu, primar Cîmpulung Muscel, Argeș

Cu prilejul Nașterii Domnului și a sosirii Noului An , vă doresc sărbători ca-n povești, sănătate, bucurii nemărginite, cei dragi să vă fie alături la cumpăna dintre ani!

Crăciun fericit și mult noroc în 2020! La mulți ani!

Mădălin Ady Teodosescu, primar Oraș, Balș

Minunatele nopți ale Crăciunului, colindelor si datinilor strămoșești sa va găsească la ceas de bucurie alături de oaspeții cei dragi. Va doresc tot binele, gândurile bune si curate sa va însoțească pretutindeni, fericirea si succesul sa va fie mereu alături!La mulți ani!

Marian Taifas, dir. Romtimex SA

*************************************************************************

6. Marian Taifas, SC Romtimex, SlatinaCu prilejul sărbătoririi Crăciunului și Noului An, doresc tuturor locuitorilor din comuna Izvoarele Olt, familiilor lor multă sănătate, bucurii, pace și prosperitate.

 Crăciun Fericit și La mulți ani!

Ion Cheroiu, primar Brâncoveni Olt, Olt

*******************************************************************************25. Marian Ciupitu primar Vădăstrița,

Sfintele sărbători de iarnă, Nașterea Domnului Iisus Hristos și sosirea unui Nou An să vă aducă pace și belșug în case, prosperitate și vise împlinite, mult noroc și bucurii împreună cu cei dragi! Crăciun magic și La mulți ani!

Gheorghe Tudorașcu, primar Dobrosloveni, Olt

***********************************************************************

Constantin Ciobanu, președinte GAL Ghimpețeni OltSfintele Sărbători de Crăciun şi Anul Nou să aducă locuitorilor orașului Ocnele Mari, sănătate, putere de muncă şi multe satisfacţii alături de cei dragi.  Crăciun fericit și un călduros  La mulți Ani !

Gheorghe Duduială, editorialist Semnalul ORA

*********************************************************13. Adrian Popescu, dir. TMK Artrom SA

Cu ocazia frumoaselor sărbători de iarnă, în special a Crăciunului și Anului Nou, vă doresc zile senine, belșug în case, copii frumoși și sănătoși, succes în tot ce faceți și un călduros ,, LA MULȚI ANI”!

Gheorghe Treanță, primar Vulturești Olt

**********************************************************************

17. Lucian Petrache Ionescu, administrator SC Matra ScorniceștiSfintele sărbători de iarnă să vă găsească cu mese îmbelșugate, pe cei dragi alături, să aveți un an mai bun, mai prosper plin de sănătate și bucurii! La mulți ani!

 Ion Anuța

*********************************************************************5. Liviu Voiculescu, președinte PNL Olt

Crăciunul este despre reîntregirea familiei și reîntâlnirea cu prieteni dragi, iar Noul An, dragostea din viața noastră, despre care credem, de multe ori, că ni se cuvine. Fie ca aceste sărbători de iarnă să vă umple inima de dragoste și binecuvântare!

  Sărbători fericite  și La mulți ani!

Gabriela Ancuța, primar Icoana Olt

***********************************************************************

4. Catalin Rotea, director SJU SlatinaFie ca spiritul blând al Sfintelor Sărbători de iarnă să ningă asupra tuturor oltenilor doar bucurie şi senin, prosperitate, veselie şi sănătate în anul ce vine!  La mulți ani și SĂRBĂTORI FERICITE!”

col. Dorel Drejoi, seful IJJ Olt

********************************************************************9.Silviu Anton, președinte USR Olt

De sfintele Sărbători să deschidem uşa pentru oaspeţi dragi, şi inima pentru speranţă, bucurie şi lumină. Să fim mai buni şi să privim înainte cu încredere, ştiind că dacă avem credinţă vom fi fericiți.

Un Crăciun magic și An Nou cu bucurii! La mulți ani!

Prof. Ionel Barbu, președinte SIP Olt

*********************************************

14. Gheorghe Dobra, directorALRO SA SlatinaFie ca sărbătorile de iarnă să vă aducă bucuria Crăciunului prin speranță, spiritul Crăciunului prin pace, emoția Crăciunului prin dragoste. Frumusețea iernii, cu dulcele ecou al colindelor și cu imaginea celor dragi în suflet să vă aducă împlinire, iubire si fericire. La mulți ani!

  Inspector șc. gen.  Daniela Țîrcomnicu, ISJ Olt

***************************************************************

Tuturor prietenilor și colaboratorilor noștri, le urăm acum în prag de sărbători, să 2.Senator Olt, Siminica Mireaaibă bucurii și belșug în case, noroc și împliniri în viață și pe plan profesional.

Nașterea Domnului să le aducă pe toți cei dragi acasă iar  noul an 2020 să fie la înălțimea așteptărilor!

La Mulți ani!

Georgiana și Grigore Sebeș

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s