Argeș. Sală de sport de 77 miliarde lei vechi la Albota

 Primarul localității argeșene Albota, Ion Dumitru,  surprinde din nou opinia publică cu o nouă investiție de anvergură. Este vorba de o sală de sport modernă, în valoare de 77 miliarde lei vechi, bani proveniți din fonduri europene. Proiectul o-a dat mari bătăi de cap edilului din Albota, însă datorită perseverenței sale și cu prețul sănătății, a reușit. ”M-am îmbolnăvit stând pe la București, am făcut pneumonie, că a trebuit să mă duc de mai multe ori, și nu doar o singură dată!” , ne-a mărturisit Ion Dumitru.

Acesta ne-a mai spus că proiectul a fost aprobat de curând și urmează ca luni, 13 ianuarie, să aibă loc prima licitație. ,, Proiectul depus de mine a trecut și se află în faza de licitație. Am discutat cu mai mulți constructorii, s-au interesat și le-am arătat amplasamentul. Vreau să mai spun că m-am îmbolnăvit stând pe la București, nu stând în cârciumă, pentru că nu a trebuit să mă duc numai o dată, a trebuit să mă duc de mai multe ori. Așa am făcut pneumonie, pentru că am vrut să mă duc la minister îmbrăcat frumos, să fac impresie. Așa m-am îmbolnăvit, dar nu regret nimic! După ce am introdus apă și canalizare peste tot, am asfaltat toate străzile din localitate. Acum aș dori să introduc gazele naturale și în satul Cerbu și în acest sens lucrez, cu specialiștii din primărie la un proiect. Asta e! Un început de an în forță!”

Potrivit edilului din Albota, sala de sport are tribunele la etaj cu capacitate de 200 locuri, o lungime de 45 de metri și o lățime de 25 metri.  Acesta mai susține că este la fel cu sălile de sport a Universității  din Pitești, de la Bradu și cu cea de la Tigveni.

 Georgiana Raicu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s