Olt. În sfârșit! Se reabilitează blocurile din Scornicești

 

Construite la începutul anilor 80 pe timpul comunismului, blocurile din orașul lui Ceaușescu au ajuns să arate acum groaznic din nepăsării edililor postdecembriști dar și a sărăciei localnicilor care s-au trezit dintr-o dată fără locuri de muncă, fără nicio perspectivă de viitor.

Actuala conducere a orașului, a încercat de două ori să implementeze proiecte care ar fi dus  nu numai la reabilitarea blocurilor, dar și a altor obiective de interes public, însă de fiecare dată au fost puse ,,bețe-n roate”, din diferite motive politice, însă de pierdut, au pierdut doar locuitorii.

 De curând însă, viceprimarul orașului Scornicești, Daniel Tudor, a transmis o scrisoare deschisă către scorniceșteni că, în sfârșit cele zece blocuri aflate în stare avansată de degradare vor fi reabilitate.

Daniel Tudor, viceprimar Scornicești

,,Dragi locuitori ai orașului Scornicești,
Am deosebita plăcere de a vă aduce la cunoștință faptul că proiectul privind reabilitarea blocurilor din Scornicești se apropie de implementare.
Intrat în etapa finală cu întârziere, a fost demarată procedura de scoatere la licitație, proiectul aflându-se în acest moment publicat în SICAP (sistemul informatic de control achiziții publice).
Stabilirea câștigătorului ( în jurul datei de 20 februarie), va fi urmată de demararea lucrărilor.
Alte proiecte extrem de importante privitoare la reabilitarea și modernizarea Școlii Gimnaziale ,,Nicolae Coculescu” și a grădiniței, ambele din orașul Scornicești , urmează a fi supuse procedurii de licitație.
Proiectele menționate anterior sunt finanțate din fonduri europene nerabursabile și fac obiectul inițiativei mele și a consilierilor PNL.
Vă asigur de preocuparea mea continuă pentru dezvoltarea orașului Scornicești și a satelor aparținătoare, fapt care se va concretiza în implementarea continuă a proiectelor pe diferite domenii de interes public.
Vă mulțumesc pentru încredere! Doamne ajută!” 
a ținut să precizeze, Daniel Tudor, viceprimarul de la Scornicești.

 Georgiana Leulescu

2 comentarii

  1. Astazi 29-93-2022 inca nu sa reabilitat nimic din ce zicea domn primar că o sa facă..
    Si nu cred ca se va întâmpla lucrul acesta vreodata..
    Promisiuni,minciuni etc

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s