Olt. Primarul din Drăgănești-Olt ignoră legea!

Un caz iesit cu totul din tipare. Un asemenea edil ne bagă pe toți în carantină.

(Opinia Drăgăneștenilor )
In ciuda tuturor recomandarilor si indicatiilor primite privind combaterea si limitarea raspandirii virusului COVID 19, Primarul Orasului Draganesti Olt si totodata Presedintele Local pentru Situatii de Urgenta Pantelie Rotaru a dispus trimiterea de instiintari de plata catre sute de cetateni, scrisori cu confirmare de primire.

Saptamana trecută, aproape 1ooo si azi inca cateva sute. Asta inseamna doua stampile ale postei (plic si confirmare), fiecare plic trece prin mai multe mâini, factorul poștal are o întâlnire directă cu cetățeanul, trebuie sa semneze de primirea înștiințării, în acest fel existând un pericol mare de răspândire al acestui virus ucigaș.

Se cunoaște faptul ca cetățenii beneficiaza în continuare de reducerea platilor la impozite si taxe înca cateva luni. De ce d-le primar nu va intereseaza gradul de pericol de contaminare la care ii expuneti.pe cetateni? De unde sa stie postasul cine e purtator de virus, cine e izolat la domiciliu, iar dacă se contaminează și el duce virusul mai departe.

Aceasta acțiune e făcută fără cap sau cu rea voință?

Col (r) Vasile Spătaru

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s